Ο Tarantino σχεδιάζει να ολοκληρώσει την επική ιστορία της Νύφης του «Kill Bill»

kill-bill
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ένα πρόσφατο γεύμα με την Uma Thurman έβαλε τον Αμερικάνο σκηνοθέτη σε σκέψεις για την δέκατη και τελευταία ταινία του.

Με τον Quentin Tarantino να έχει ολοκληρώσει την ένατη ταινία του, πολλά έχουν γραφτεί για τα μελλοντικά σχέδια του και πως σκοπεύει να βάλει ένα τέλος στην καριέρα του. Ο ίδιος ο σκηνοθέτης έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει ένα μυθιστόρημα και σκοπεύει να γυρίσει μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο «Κάποτε… στο Χόλιγουντ», όμως παραμένει μυστήριο ποια θα είναι τελικά η δέκατη ταινία του.

Μια από τις φήμες που κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι θέλουν τον Tarantino να αναλαμβάνει ένα κινηματογραφικό reboot του «Star Trek», κάτι το οποίο έχει παραδεχτεί και ο ίδιος. Σύμφωνα όμως με πιο πρόσφατες δηλώσεις του σκηνοθέτη, η τελευταία ταινία του ενδεχομένως να είναι ένα σίκουελ στο «Kill Bill».

Shutterstock

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο Sirius XM Radio, οι σκέψεις για μια συνέχεια στην ιστορία της Νύφης προέκυψε μετά από ένα γεύμα με την Uma Thurman. «Βρισκόμασταν σε ένα πολύ ωραίο γιαπωνέζικο εστιατόριο. Αυτή παινευόταν για μένα και εγώ παινευόμουν για αυτήν. Ήταν μια υπέροχη βραδιά» σχολίασε ο Tarantino.

Όταν ρωτήθηκε εάν η συνάντηση τον ενέπνευσε να σχεδιάσει ένα σίκουελ στο «Kill Bill», ο σκηνοθέτης απάντησε θετικά, λέγοντας πως έχει «μια ιδέα» για το σενάριο. «Αυτό ήταν το όλο πράγμα, να κατακτήσω εκείνη την έννοια – τι συνέβη ακριβώς στην Νύφη μετά [την τελευταία ταινία] και τι θέλω να κάνω» εξήγησε ο Tarantino.

Συνεχίζοντας εξήγησε πως δεν θέλει «να σκαρφιστεί μια χαζοχαρούμενη περιπέτεια», λέγοντας πως «δεν της αξίζει αυτό, η Νύφη έχει πολεμήσει σκληρά και για καιρό. Τώρα έχω μια ιδέα η οποία θα μπορούσε να έχει ενδιαφέρον. Δεν θα έκανα [την ταινία] για λίγο καιρό. Θα πάρει τουλάχιστον τρία χρόνια από τώρα ή κάτι τέτοιο».