Δείτε το νέο resort της Disney

disney-riviera
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

To Walt Disney World στη Φλόριντα υποδέχεται το νέο θέρετρο Disney’s Riviera Resort, εμπνευσμένο από την Ευρωπαϊκή Ριβιέρα.

Η νέα προσθήκη στο Walt Disney World στη Φλόριντα πρόκειται να ανοίξει σήμερα και είναι το πρώτο καινούργιο θέρετρο από το 2012, όπου και άνοιξε το Disney’s Art of Animation.

Το Disney’s Riviera Resort εμπνέεται από την Ευρωπαϊκή Ριβιέρα και μεταφέρει τους επισκέπτες του στην ακτή της Μεσογείου, με διακόσμηση και κουζίνα που προέρχεται από τη νότια Γαλλία και την Ιταλία του 20ου αιώνα. Από όλο αυτό το σκηνικό δεν λείπουν φυσικά οι αγαπημένοι μας Disney χαρακτήρες στη διακόσμηση, αποτίνοντας φόρο τιμής στα ταξίδια στην Ευρώπη του Walt και της Lillian Disney, συνδέοντας την καλλιτεχνία με την ιστορία της περιοχής. Η Τέχνη, άλλωστε, είναι σίγουρα το επίκεντρο σε αυτό το θέρετρο, αφού υπάρχουν πάνω από 40 signature έργα Τέχνης που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για εκεί, εμπνευσμένα από τις ταινίες Disney και την ευρωπαϊκή ιστορία Τέχνης. 

Παρ’ όλο βέβαια που όλες αυτές οι λεπτομέρειες ενισχύουν την εμπειρία του επισκέπτη, οι περισσότεροι επισκέπτονται την Disney για τα θεματικά πάρκα κατά γενική ομολογία. Το νέο θέρετρο, όμως, δεν υστερεί ούτε σε αυτό. Παρέχει, μάλιστα, δωρεάν μετακίνηση και συνδέεται με το Disney’s Hollywood Studios και το Epcot, με το νέο σύστημα Skyliner gondola. Με τα τελεφερίκ, οι επισκέπτες μεταφέρονται γρήγορα μεταξύ resort και θεματικών πάρκων, ενώ ταυτόχρονα έχουν υπέροχη θέα στο Walt Disney World.

Κι όταν δεν βρίσκονται στα πάρκα, μπορούν να κάνουν τη βουτιά τους στις πισίνες, όπου η ευρωπαϊκή επιρροή είναι εμφανής, ή να δειπνίσουν στο rooftop εστιατόριο Topolino’s Terrace με τις γεύσεις της Ριβιέρα.

Στο τέλος της ημέρας, τα δωμάτια περιμένουν τους επισκέπτες σε μεγάλη ποικιλία, από μικρά στούντιο για ζευγάρια, μέχρι μεγάλες βίλες που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 12 άτομα.