Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που έλαβε ποτέ ο Elton John;

elton-John
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το «σοφά λόγια» του Αμερικάνου ατζέντη Howard Rose βοήθησαν τον Βρετανό μουσικό να καθιερωθεί στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα.

Ο Elton John έχει μιλήσει πρόσφατα για πολλά προσωπικά θέματα, όπως τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε ή την άποψη που είχε σχηματίσει για τον Michael Jackson. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του, ο Βρετανός μουσικός αποκάλυψε την καλύτερη συμβουλή που έλαβε ποτέ σχετικά με την καριέρα του.

Ο Βρετανός τραγουδιστής έκανε την σχετική αποκάλυψη στην σειρά «Best Advice» του Spotify, όπου μίλησε για τα σοφά λόγια που του έδωσε στα πρώτα επαγγελματικά βήματα του ο Αμερικάνος ατζέντης Howard Rose.

Epa/REX/Shutterstock / Valentin Flauraud

«Όταν είσαι σε μέρη όπως την Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες και μπορείς να ξεπουλήσεις μεγάλους συναυλιακούς χώρους, θα σε βάλουμε σε πιο μικρούς χώρους και θα δημιουργήσουμε πανικό για εισιτήρια, οπότε θα ξεπουλήσει αμέσως και κανείς δεν θα έχει εισιτήριο» δήλωσε ο John.

Όπως εξήγησε στην συνέχεια «αυτό σημαίνει πως την επόμενη φορά που θα έρθεις, θα ξεπουλήσεις έναν ακόμα μεγαλύτερο συναυλιακό χώρο». Χρησιμοποιώντας αυτή τη τακτική, ο Elton John μπόρεσε έτσι να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο πανζουρλισμό για τις ζωντανές εμφανίσεις του.