Lionel Richie: «Ξέρω ότι ο Stevie Wonder βλέπει»

lionel-richie-stevie-wonder
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Σύμφωνα με μια νέα συνέντευξη που έδωσε ο Richie, ο θρυλικός Αμερικάνος πιανίστας δεν έχει χάσει εντελώς την όραση του.

Ο Lionel Richie είναι πεπεισμένος πως ο Stevie Wonder δεν είναι εντελώς τυφλός και ότι μπορεί και βλέπει. Ο Αμερικάνος τραγουδιστής εξέφρασε την εκτίμηση του για την όραση του 69χρονου συναδέλφου του σε πρόσφατη εμφάνιση του στην τηλεοπτική εκπομπή της Kelly Clarkson.

«Θα σας πω κάτι. Έχω περάσει όλη μου τη ζωή μαζί του και την σκέψη ότι βλέπει. Ξέρω ότι μπορεί να δει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Richie, ο οποίος στην συνέχεια αφηγήθηκε για «αστεία» ιστορία που «αποδεικνύει» τους ισχυρισμούς του.

Μια μέρα ο Wonder να ρώτησε τον Richie εάν θέλει να ακούσει ένα νέο τραγούδι του και όταν του απάντησε θετικά, ο πιανίστας του είπε να πάνε στο αυτοκίνητο του. Ο Wonder φέρεται να του είπε να κάτσει στην θέση του συνοδηγού, αφού ο ίδιος θα καθόταν στην θέση του οδηγού.

Shutterstock

Αφού μπήκαν στο αυτοκίνητο και ο Wonder έβαλε μια κασέτα να παίζει, έβαλε μπρος το όχημα και άρχισε να οδηγεί. Ο Richie τότε πανικοβλήθηκε άρχισε να φωνάζει στον «τυφλό» οδηγό, με τον ίδιο Wonder να απαντά πως κατάφερε να τον ξεγελάσει.