Keanu Reeves εναντίον Keanu Reeves

keanu-reeves-John-wick-matrix
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Τα «Matrix 4» και «John Wick 4» θα κονταροχτυπηθούν στα box office καθώς θα κυκλοφορήσουν την ίδια μέρα την άνοιξη του 2021.

Ο Keanu Reeves θα έχει να ανταγωνιστεί τον εαυτό του στα box office τον Μάιο του 2021, αφού οι δύο πολυαναμενόμενες συνέχειες του «Matrix» και «John Wick» θα κυκλοφορήσουν στις κινηματογραφικές αίθουσες την ίδια μέρα.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις της Warner Bros από τον περασμένο Αύγουστο, η πρεμιέρα της τρίτης συνέχειας του «John Wick» έχει προγραμματιστεί για τις 21 Μαΐου 2021. Η νέα ανακοίνωση του χολιγουντιανού στούντιο για την τέταρτη ταινία «Matrix» αναφέρει πως θα κυκλοφορήσει επίσης στις 21 Μαΐου 2021, δηλαδή την ίδια μέρα.

Shutterstock

Επικεφαλής του «Matrix 4» είναι η συνδημιουργός του franchise Lana Wachowski, ενώ πέραν του Reeves, στην ταινία θα εμφανιστούν επίσης οι Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jada Pinkett Smith και Johanthan Groff. Τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου σίκουελ στην σειρά επιστημονικής φαντασίας θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2020.

Αναφορικά με το «John Wick 4», ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά πέραν την ημερομηνίας εξόδου της ταινίας. Τον περασμένο Μάιο ο σκηνοθέτης των τριών πρώτων ταινιών Chad Stahelski είχε δηλώσει πως ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην παραγωγή ενός νέου σίκουελ, ενώ ο ίδιος ο Reeves ξεκαθάρισε πως θα εξακολουθήσει να ερμηνεύει τον John Wick εφόσον το franchise συνεχίσει να έχει την ίδια πετυχημένη πορεία.