Ανοιχτό παράθυρο του Ben Hardy για μια συνέχεια στο «Bohemian Rhapsody»

ben-hardy
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

«Υπάρχουν άλλα έξι χρόνια ιστορίας» σχολίασε με νόημα ο Βρετανός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον ντράμερ των Queen στην ταινία.

Ο Ben Hardy, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του Roger Taylor στο «Bohemian Rhapsody», εκτιμά πως υπάρχει η δυνατότητα να γυριστεί μια συνέχεια στην βιογραφική ταινία για τον Freddie Mercury και τους Queen.

Ο Βρετανός ηθοποιός έκανε τις σχετικές δηλώσεις στα πλαίσιο συνέντευξης στο NME για την νέα του ταινία «6 Underground». Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο αστέρας ρωτήθηκε κατά πόσο θα το ενδιέφερε η προοπτική ενός σίκουελ στην βραβευμένη με Όσκαρ ταινία.

Shutterstock / Featureflash Photo Agency

Gwilym Lee, Ben Hardy, Rami Malek και Joe Mazzello ενάρκωσαν τα μέλη των Queen.

«Θα το λάτρευα. Μου άρεσε που συνεργάστηκα με όλους εκείνους και η σκέψη να επιστρέψω και να είμαι μαζί τους για τρεις ή τέσσερις μήνες είναι απίστευτη. Όπως κι εσείς όμως, έχω ακούσει μονάχα φήμες» δήλωσε ο Hardy.

Συνεχίζοντας, ο ηθοποιός εξήγησε πως το «Bohemian Rhapsody» ολοκληρώνεται το 1985 «οπότε υπάρχουν άλλα έξι χρόνια» που θα μπορούσαν να παρουσιαστούν σε μια ενδεχόμενη συνέχεια. Ο ίδιος σχολίασε πως «θα ήταν μια πολύ διαφορετική ταινία».

Shutterstock / Lev Radin

Η Lucy Boynton θεωρεί περιττή μια ενδεχόμενη συνέχεια, καθώς εκτιμά ότι η ιστορία ολοκληρώθηκε με την πρώτη ταινία.

Παρά το ενδιαφέρον όμως του Hardy για να συμμετάσχει σε ένα σίκουελ, δεν συμμερίζονται την ίδια άποψη όλοι οι συμπρωταγωνιστές του. Ανάμεσα σε αυτούς που θεωρούν περιττή μια συνέχεια είναι η Lucy Boynton, η οποία ενσάρκωσε την αρραβωνιαστικιά του Mercury, Mary Austin.

Σε δηλώσεις της στο ΝΜΕ, η ηθοποιός τόνισε πως η ιστορία ολοκληρώθηκε και δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί σε μια δεύτερη ταινία. «Νομίζω ότι είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που είναι καλύτερα να τα αφήσεις. Πιστεύω πως είναι καλή, το πώς παρουσιάστηκε σε εκείνη την ταινία» εξήγησε η Boynton.