«Respect»: Το άστρο της Aretha Franklin λάμπει ξανά

respect-teaser
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η Jennifer Hudson αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στο πρώτο teaser της βιογραφικής ταινίας για την «Βασίλισσα της Soul».

Πριν από ένα χρόνο, τον Αύγουστο του 2018, έφυγε μια από τις πιο εμβληματικές μορφές της αμερικάνικης μουσικής, η Aretha Franklin. Η ζωή της «Βασίλισσας της Soul» έχει μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη στην ταινία «Respect» και θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2020.

Στο teaser τρέιλερ της ταινίας εμφανίζεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο η Jennifer Hudson, η οποία ερμηνεύει επί σκηνής το ομώνυμο τραγούδι που έγραψε ο Otis Redding.

Όπως έχει γίνει γνωστό από τις επίσημες ανακοινώσεις, η βιογραφική ταινία φιλοδοξεί να εξιστορήσει την μοναδική πορεία της Aretha Franklin, από τραγουδίστρια στην εκκλησιαστική χορωδία σε παγκόσμιο σύμβολο.

Στο καστ του «Respect» συμμετέχουν οι Forest Whitaker, Marlon Wayans, Heather Headley και Mary J. Blige.

Δίπλα στην Hudson εμφανίζονται επίσης οι Forest Whitaker, Marlon Wayans, Heather Headley και Mary J. Blige. Σκηνοθέτιδα της ταινίας είναι η Liesl Tommy, η οποία στο παρελθόν έχει γυρίσει επεισόδια των «Jessica Jones», «Dolly Parton's Heartstrings» και «The Walking Dead», ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή της Tracey Scott Wilson.