Robert Pattinson: «Δεν ξέρω να υποκρίνομαι»

robert-pattinson Chris Pizzello
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο χολιγουντιανός αστέρας εκμυστηρεύτηκε πως νιώθει τεράστια ανησυχία σε κάθε ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο Robert Pattinson μπορεί να είναι από τα πιο περιζήτητα ονόματα στον χώρο του θεάματος, έχοντας πρωταγωνιστήσει στο «Ο φάρος» και αναλάβει τον ρόλο του Batman, όμως ο ίδιος θεωρεί πως δεν ξέρει να υποκρίνεται πραγματικά.

Σε μια νέα συνέντευξη του στον Guardian, ο Βρετανός ηθοποιός δήλωσε πως γνωρίζει μονάχα να ερμηνεύει μια σκηνή με τρεις διαφορετικούς τρόπους και τόνισε πως είναι «ανήσυχος σε κάθε ταινία» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Αναφορικά με την πιο πρόσφατη ταινία του, το «Ο φάρος» του Robert Eggers, ο Pattinson εκθείασε τον συμπρωταγωνιστή του Willem Dafoe για την τεράστια «ενέργεια» του, η οποία σχολίασε είναι «τρομακτική». Σύμφωνα με δηλώσεις του Dafoe, ο Pattinson χτυπούσε τον εαυτό του πριν τα γυρίσματα.

«Επειδή δεν ξέρω πραγματικά πώς να υποκρίνομαι, ήθελα κάπως να το κάνω πραγματικό και ένας από τους τρόπους που πάντα πίστευα ότι το κάνει λίγο πιο εύκολο είναι εάν αναταράξεις την φυσική κατάσταση σου πριν την δράση. Καταλήγεις να μπαίνεις σε μια σκηνή έχοντας μια διαφορετική αίσθηση» εξήγησε ο Pattinson.