Αυτό είναι το μακιγιάζ που όλες θα θέλαμε φέτος τα Χριστούγεννα

auto-einai-to-makigiaz-pou-oles-tha-thelame-fetos-ta-xristougenna
ΤΡΙΤΗ, 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Chanel Les Ornements: η απόλυτη συλλεκτική παλέτα με χρώματα και υφές που θα στολίσουν με φινέτσα και ενέργεια το πρόσωπό σας στις Γιορτές.

Η πολυτελής μάρκα Chanel μόλις κυκλοφόρησε το Les Ornements de Chanel, Holiday 2019 Collection. Η αποκλειστική νέα σειρά σχεδιάστηκε από την Lucia Pica (Chanel Global Creative Makeup και Color Designer), η οποία εμπνεύστηκε από τη λαμπρότητα και την υπερβολή του μπαρόκ στυλ -αποτίοντας φόρο τιμής στην θρυλική δημιουργό του οίκου, Gabrielle «Coco» Chanel.

Η εκλεπτυσμένη γραμμή μακιγιάζ επικεντρώνεται στην ακτινοβόλα εμφάνιση και τις έντονες χροιές, χωρίς να αποδυναμώνουν τη φυσική λάμψη και ομορφιά της επιδερμίδας. Κεντρικό κομμάτι της συλλογής είναι οι έξι αποκλειστικές κόκκινες αποχρώσεις  Rouge Allure, οι οποίες χαράσσουν μια πρωτόγνωρη ισορροπία μεταξύ μεγαλείου και νεωτερισμού, προσδίδοντας στις γιορτινές εμφανίσεις σας μια αίσθηση αισθησιασμού και υψηλής ενέργειας (θα τις βρείτε μέσα στην περιορισμένης έκδοσης συσκευασία με μαύρη και χρυσή θήκη).  

Η γκάμα Les Ornements de Chanel, Holiday 2019 Collection περιλαμβάνει επίσης, το αδιάβροχο Chanel Stylo Yeux 951 Khaki για τα μάτια, το Rouge Coco Gloss για τα χείλη (στις αποχρώσεις 824 Rouge Carmin και 826 Rouge Grenat), και δύο ανεπανάληπτες αποχρώσεις βερνικιού νυχιών Chanel Le Vernis: 715 Deepness και 719 Richness.

THE BEAUTY TEAM