Προσεχώς single, άλμπουμ, περιοδεία και ντοκιμαντέρ από τον Justin Bieber

Justin-bieber
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα, ο Καναδός pop star επιστρέφει στην δισκογραφία με το single «Yummy» που κυκλοφορεί στις 3 Ιανουαρίου.

Πριν από λίγες μέρες ο Justin Bieber έκανε μια σειρά αινιγματικών αναρτήσεων όπου άφηνε να εννοηθεί πως θα ανακοινώσει την επιστροφή του στην δισκογραφία. Τελικά οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και ο Καναδός pop star έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο για τα μελλοντικά σχέδια του και το οποίο λειτουργεί ως τρέιλερ για μια σειρά ντοκιμαντέρ που θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Δεκεμβρίου.

Δείτε την βίντεο ανακοίνωση του Justin Bieber

«Ως άνθρωποι έχουμε ελαττώματα – το παρελθόν μου, τα λάθη μου, όλα όσα έχω περάσει – πιστεύω πως είμαι εκεί που πρέπει να είμαι και ο Θεός με έχει βάλει εκεί που με θέλει» αναφέρει ο Bieber στο βίντεο που μοιράστηκε μέσω YouTube.

REX/Shutterstock

Ο «επίσημος» γάμος του Justin Bieber με την Hailey Baldwin πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο.

Στην συνέχεια ο Bieber περπατά στην έρημο και μιλά για το πως η νέα δουλειά του διαφέρει από τελευταίο άλμπουμ του, το «Purpose» που κυκλοφόρησε το 2015. «Νιώθω πως αυτό [το άλμπουμ] είναι διαφορετικό, εξαιτίας του που βρίσκομαι στην ζωή μου» εξηγεί στην κάμερα.

Αφού αποκάλυψε το πρόγραμμα συναυλιών που έχει διοργανώσει στην Αμερική από τον Μάιο μέχρι τον Ιούλιο του 2020, ο Bieber στην συνέχεια μοιράστηκε ένα απόσπασμα του νέου single του με τίτλο «Yummy», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιανουαρίου.