Κυκλοφόρησε το χορταστικό comeback single του Justin Bieber

Justin-bieber Tinseltown
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Μαζί με το πρώτο τραγούδι από τον πέμπτο δίσκο του ο Καναδός pop star έδωσε στην δημοσιότητα το τρέιλερ μιας νέας σειράς ντοκιμαντέρ.

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, ο Justin Bieber έκανε μια σειρά αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου αποκάλυψε τα μελλοντικά σχέδια του και την επιστροφή του στην δισκογραφία. Έτσι λοιπόν έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο single με τίτλο «Yummy».

Ακούστε το «Yummy» του Justin Bieber

Το νέο τραγούδι έχει ένα smooth R&B ύφος και θα περιλαμβάνεται στον επερχόμενο πέμπτο δίσκο του. Το τελευταίο άλμπουμ του ήταν το «Purpose» που κυκλοφόρησε το 2015. Στην συνέχεια ο Bieber συμμετείχε σε ορισμένα singles και έκανε ένα μικρό διάλειμμα από την μουσική για να εστιάσει στην προσωπική ζωή του.

Παράλληλα όμως με την επιστροφή του στην μουσική, ο Bieber ανακοίνωσε μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ που θα προσφέρει μια αποκαλυπτική ματιά στη ζωή του – από τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, μέχρι τον γάμο του – με τον ίδιο να κάνει έναν απολογισμό των πεπραγμένων του.

«Ως άνθρωποι έχουμε ελαττώματα – το παρελθόν μου, τα λάθη μου, όλα όσα έχω περάσει – πιστεύω πως είμαι εκεί που πρέπει να είμαι και ο Θεός με έχει βάλει εκεί που με θέλει» αναφέρει ο Bieber στο βίντεο που μοιράστηκε μέσω YouTube.

Shutterstock / Liam Goodner

Η πρεμιέρα της σειράς «Justin Bieber: Seasons» έχει προγραμματιστεί για τις 27 Ιανουαρίου, με τα νέα επεισόδια να προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη. Στην σειρά συμμετέχουν μεταξύ άλλων η σύζυγος του Bieber, Hailey Baldwin, αλλά και ο διαβόητος μάνατζερ Scooter Braun.

Δείτε το νέο τρέιλερ του «Justin Bieber: Seasons»