Η Katy Perry μιλά για την κατάθλιψη και τον «βράχο» της, Orlando Bloom

katy-perry-orlando-bloom Tinseltown
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

«Είναι άγκυρα που με συγκρατεί και είναι πολύ αληθινός» σχολίασε η Αμερικανίδα pop star για τον αρραβωνιαστικό της που της παρείχε στήριξη.

Σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Vogue, η Katy Perry ανοίχτηκε για την κατάθλιψη που βίωσε την διετία 2017-18, την εποχή που κυκλοφόρησε το τελευταίο άλμπουμ της «Witness». Η 35χρονη pop star μίλησε για προβλήματα που αντιμετώπισε, αλλά και το πόσο σημαντική στήριξη έλαβε από τον σύντροφο της, Orlando Bloom.

Shutterstock / Joe Seer

«Είχα κατάθλιψη και δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Στο παρελθόν μπορούσα να  την ξεπεράσω, αλλά αυτή τη φορά κάτι έγινε και έπεσα κάτω από πολλές σκάλες» δήλωσε χαρακτηριστικά η Perry, συμπληρώνοντας πως «έπρεπε πραγματικά να κάνω ένα ταξίδι ψυχικής υγείας».

Για να μπορέσει να διαχειριστεί την κατάθλιψη της, η Perry στράφηκε σε θεραπεία και σε ένα ειδικό πρόγραμμα μιας εβδομάδας σε κλινική που βοηθά τους ασθενείς να εντοπίσουν «αρνητικές συμπεριφορές, διαθέσεις και τρόπους σκέψης». Παράλληλα όμως τόνισε πως η συμβολή του αρραβωνιαστικού της ήταν σημαντική.

Shutterstock

«Έχω έναν σύντροφο που επίσης αναζητά την ισορροπία – τον Orlando, ο οποίος διανύει ένα δικό του πνευματικό ταξίδι. Είναι μια άγκυρα που με συγκρατεί και είναι πολύ αληθινός. Δεν είναι ο νούμερο ένα οπαδός της Katy Perry, αλλά είναι ο νούμερο ένα οπαδός της Katheryn Hudson» υπογράμμισε η τραγουδίστρια.

Το νέο άλμπουμ της Katy Perry αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην νέα χρονιά και ήδη έχει δώσει στην δημοσιότητα τρία singles – τα «Small Talk», «Never Really Over» και «Harleys in Hawaii».