Με οικολογικές ευαισθησίες η νέα συλλογή της Billie Eilish για τα H&M

billie-eilish imageSPACE
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Τα ρούχα και αξεσουάρ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας κατασκευάστηκαν από βιώσιμα υλικά ώστε να είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Μετά τον χώρο της μουσικής, η Billie Eilish έχει βάλει στόχο να κατακτήσει και την μόδα και λάνσαρε μια νέα συλλογή ρούχων και αξεσουάρ σε συνεργασία με τα καταστήματα H&M. Στο παρελθόν η Eilish έχει κυκλοφορήσει συλλογές μέσω των Urban Outfitters και Bershka εμπνευσμένες από το πρωτοποριακό στυλ της.

Αυτό που ξεχωρίζει την νέα συλλογή της Αμερικανίδας τραγουδίστριας σε σχέση με τις προηγούμενες είναι η χρήση βιώσιμων υλικών στην κατασκευή των ρούχων και αξεσουάρ. Μέσω Instagram, τα H&M έδωσαν ένα preview της συλλογής, στην οποία συμπεριλαμβάνονται μπλούζες, oversized φούτερ, καπέλα και τσάντες με την υπογραφή της Eilish.

Στην πρόσφατη εμφάνιση της στην εκπομπή «Saturday Night Live» με τον Woody Harrelson, η Eilish τόνισε την ανάγκη για μεγαλύτερες προσπάθειες στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Όπως πολλοί συνάδελφοι της, η Eilish έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα των συναυλιών της ώστε να είναι φιλικές στο περιβάλλον.