Ο Daniel Craig θα ξαναβρεθεί «Στα μαχαίρια»

knives-out
ΤΡΙΤΗ, 07 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο Rian Johnson ήδη άρχισε να σχεδιάζει την κινηματογραφική επιστροφή του Benoit Blanc σε μια συνέχεια.

Μετά από περίπου μια δεκαετία ως Τζέιμς Μποντ στην μεγάλη οθόνη, ο Daniel Craig αποφάσισε να αποσυρθεί τελικά από την κατασκοπία και να επεκτείνει τους δραματικούς ορίζοντες τους. Η νέα ταινία μυστηρίου του Rian Johnson με τίτλο «Στα μαχαίρια» βρίσκει τον Βρετανό ηθοποιό να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις ως ιδιωτικός ντετέκτιβ Benoit Blanc.

Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter, ο Johnson έχει ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζει μια συνέχεια του «Στα μαχαίρια». Η ταινία μυστηρίου είχε ένα σχετικά μικρό μπάτζετ 40 εκατομμυρίων δολαρίων και τα έσοδα της ταινίας έχουν ανέρθει στα 250 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Σε δηλώσεις του ο σκηνοθέτης αποκάλυψε πως ετοιμάζει το σενάριο για μια δεύτερη ταινία με τον Benoit Blanc, ενώ άφησε να εννοηθεί πως η παραγωγή της ταινίας θα μπορούσε μάλιστα να ξεκινήσει σε περίπου ένα χρόνο. Ο παραγωγός Ram Bergman, με τον οποίο ο Johnson συνεργάζεται επί σειρά ετών, φέρεται μάλιστα να υποστήριξε πως ο Daniel Craig είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ρόλο του.

Παρά τα σχέδια του Johnson και το ενδιαφέρον του Craig, η Lionsgate δεν έχει δώσει ακόμα το πράσινο φως για την παραγωγή μιας συνέχειας. Οι επιδώσεις της πρωτότυπης ταινίας του σκηνοθέτη έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στα box office, οπότε οι προσδοκίες για μια συνέχεια είναι υψηλές.