Πώς σας φαίνεται ο Timothée Chalamet ως Bob Dylan;

timothee-chalamet-bob-dylan
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο Αμερικάνος ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον θρυλικό μουσικό σε μια νέα βιογραφική ταινία σε σκηνοθεσία του James Mangold.

Ο Timothée Chalamet είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς αυτή την εποχή και σύντομα θα ενσαρκώσει έναν από τους σπουδαιότερους Αμερικάνους μουσικούς, τον Bob Dylan, στην βιογραφική ταινία «Going Electric».

Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, η ταινία της Fox Searchlight θα καλύπτει την εποχή που ο Dylan μεταπήδησε από το acoustic folk στο rock. Η απόφαση του να αρχίσει να παίζει με ηλεκτρική κιθάρα και ενισχυτή προκάλεσε μεγάλες «αναταράξεις» στον χώρο την μουσικής και έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στον Dylan.

Shutterstock / Erik Pendzich

Οι επόμενες ταινίες του Timothée Chalamet που θα κυκλοφορήσουν είναι το «The French Dispatch» του Wes Anderson και η νέα μεταφορά του «Dune» από τον Denis Villeneuve.

Το ίδιο άρθρο αναφέρει πως η εταιρεία παραγωγής βρίσκεται σε συζητήσεις με τον James Mangold για να αναλάβει την σκηνοθεσία, ενώ ο ηθοποιός φέρεται να έχει ξεκινήσει μαθήματα κιθάρας ώστε να δείχνει πιο «αυθεντικός» επί σκηνής. Εφόσον επιτευχθεί συμφωνία με τον σκηνοθέτη, θα είναι η δεύτερη βιογραφική ταινία του για έναν μουσικό, μετα το οσκαρικό «Walk The Line» με τους Joaquin Phoenix και Reese Witherspoon για τον Johnny Cash.

Δεν έχουν γίνε γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το καστ ή τους συντελεστές της ταινίας, όμως τα γυρίσματα δεν αναμένονται να ξεκινήσουν πριν τον Μάιο, όταν και ολοκληρώνεται ο κύκλος εμφανίσεων του Chalamet στην θεατρική σκηνή του Λονδίνου για την παράσταση «4,000 Miles».