Η πιο απ(α)λή κίνηση για τα σκασμένα χείλη

gunaika-kruo-skoufos-xioni-xeili
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Με αυτά τα 7 lip balms θα απαλλαγείτε στο λεπτό -δοκιμασμένα.

Η ανεπάρκεια των σμηγματογόνων αδένων το χειμώνα, κάνει τα χείλη σας ακόμη πιο ευάλωτα στον παγωμένο αέρα και  στις χαμηλές θερμοκρασίες: σκάνε εύκολα και συχνά ματώνουν, ενώ η συνήθειά σας να τα υγραίνετε με σάλιο έχει ακόμη χειρότερο αποτέλεσμα, επειδή απομακρύνονται από την επιφάνειά τους τα φυσικά προστατευτικά έλαια. Για να προστατεύσετε τα χείλη σας από τη ξηρότητα, το ξεφλούδισμα και την γήρανση, αναζητήστε ειδικές φόρμουλες  που εξασφαλίζουν άφθονα και συνεχή αποθέματα απαλού φρέσκου και υψηλής ποιότητας κολλαγόνου σε όλη την περιοχή των χειλιών. Τέτοια προϊόντα είναι πλούσια σε υαλουρονικό οξύ, εκχύλισμα μανταρινιού και σύμπλοκο αιθέριου ελαίου μανταρινιού, όπως τα 7 παρακάτω:

Lip Balm #1 MANGO , Kiehl’s: Ένα από τα θρυλικά προϊόντα της Kiehl's, αυτό το lip balm ανακουφίζει τα σκασμένα χείλη και τα προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις, τον αέρα και το κρύο.

Ιβίσκος Lip Balm, Korres: Ενυδατικό  lip balm με φυσικά συστατικά και βουτυρένια υφή.

Rêve De Miel Baume Lѐvres Ultra Nourissante, Nuxe: Θρέφει, καταπραΰνει και προστατεύει τα χείλη από ερεθισμούς και σκασίματα. Αποτελεσματικό ακόμα και σε πολύ κρύο καιρό.

Chinotto di Liguria Lip Balm, Acqua Di Parma: Δροσερό ενυδατικό γαλάκτωμα, που προστατεύει και θρέφει τα χείλη κάνοντάς τα πιο απαλά και διακριτικά τυλιγμένα με τις απολαυστικές νότες του αρώματος Chinotto di Liguria. Με βούτυρο καριτέ, αμυγδαλέλαιο και ελαιόλαδο για θρέψη, και έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού που προστατεύει από την πρόωρη γήρανση.

English Mint & Ginger Lip Care, Jo Malone: Νέα σύνθεση, ειδικά σχεδιασμένη για να είναι τα χείλη σας πάντα ενυδατωμένα. Ανακαλύψτε το μοναδικό English Mint & Ginger Lip Care και προσφέρετε την μέγιστη ανακούφιση στα αφυδατωμένα χείλη σας.

Nourishing Lip Balm SPF 15, Diptyque: Με φύτρο σταριού, αβοκάντο και ελαιόλαδο, εμπλουτισμένο με τριαντάφυλλο, βιολέτα, παπαρούνα και έλαιο γλυκού αμυγδάλου, προστατεύει και ενυδατώνει αμέσως τα χείλη σας.

Lip Balm, Youth Lab: Τα συστατικά του έχουν επιλεχθεί για να δρουν συνδυαστικά στην άμεση ανακούφιση και ανασύσταση της επιδερμίδας στα χείλη και ταυτόχρονα να τα προστατεύουν με φυσικό τρόπο από την UVA & UVB ακτινοβολία ή τις ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες, με δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση χωρίς parabens, γλουτένη, πετροχημικά, σιλικόνες, κεριά, ζάχαρη και χημικά αντηλιακά φίλτρα.

THE BEAUTY TEAM