Justin Bieber: «Πάσχω από τη νόσο του Lyme και χρόνια μονοπυρήνωση»

Justin-bieber Tinseltown
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο Καναδός pop star αναφέρθηκε στις φήμες και τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram.

Πριν από λίγες μέρες ο Justin Bieber επισημοποίησε την επιστροφή του στην «ενεργό δράση» δίνοντας στην δημοσιότητα το πρώτο single με τίτλο «Yummy» από το νέο άλμπουμ του, αλλά και το τρέιλερ για μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ δέκα επεισοδίων που θα προβληθεί μέσω YouTube. Η απόφαση του Bieber να κάνει ένα διάλειμμα από την μουσική είχε θεωρηθεί πως πάρθηκε για να μπορέσει ο ίδιος να εστιάσει στην προσωπική ζωή του.

Σύμφωνα με ένα άρθρο του TMZ ο νεαρός pop star αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα υγείας, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως πάσχει από βορρελίωση, γνωστή και ως νόσος του Lyme. Μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram ο Bieber επιβεβαίωσε το άρθρο, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως αντιμετωπίζει χρόνια λοιμώδης μονοπυρήνωση.

«Αρκετός κόσμος συνέχεια έλεγε πως ο Justin Bieber φαίνεται άσχημα, παίρνει μεθαμφεταμίνες κτλ, αλλά δεν συνειδητοποιούν ότι πρόσφατα διαγνώστηκα με βορρελίωση, αλλά επίσης είχα μια σοβαρή περίπτωση χρόνιας λοιμώδους μονοπυρήνωσης, η οποία επηρέαζε το δέρμα μου, την εγκεφαλική λειτουργία, την ενέργεια και την συνολική υγεία» έγραψε χαρακτηριστικά ο Bieber.

Στην συνέχεια εξηγεί πως συζητά τα συγκεκριμένα προβλήματα υγείας στην σειρά ντοκιμαντέρ, εξηγώντας πως «τα τελευταία δύο χρόνια ήταν δύσκολα, αλλά παίρνω την κατάλληλη θεραπεία που θα με βοηθήσει να διαχειριστώ αυτή την μέχρι στιγμής ανίατη ασθένεια και θα επιστρέψω καλύτερος από ποτέ».

REX/Shutterstock

Το άρθρο του TMZ αναφέρει πως ο Bieber αντιμετώπισε κατάθλιψη για ένα μεγάλο μέρος της περσινής χρονιάς, η οποία οφείλεται εν μέρει στην νόσο του Lyme και έγινε πιο έντονη λόγω της χρόνιας μονοπυρήνωσης. Αρχικά οι γιατροί δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι ακριβώς αντιμετώπιζε ο νεαρός μουσικός και τα φάρμακα που του χορήγησαν ήταν αναποτελεσματικά.

Προς το τέλος του 2019 όμως τελικά οι γιατροί διέγνωσαν την νόσο του Lyme και ο Bieber ξεκίνησε άμεσα την κατάλληλη θεραπεία. Όπως φαίνεται η υγεία του έχει βελτιωθεί σημαντικά, αφού πέραν του νέου άλμπουμ έχει προγραμματίσει μια μεγάλη περιοδεία για το 2020.