Ο Leonardo DiCaprio έσωσε άνδρα από πνιγμό

leonardo-dicaprio Denis Makarenko
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο χολιγουντιανός αστέρας έκανε διάλειμμα στις διακοπές του στην Καραϊβική για να βρει έναν νεαρό ναυτικό που έπεσε στην θάλασσα.

Η τέχνη μιμείται την ζωή, όμως συχνά συμβαίνει και το αντίστροφο, όπως συνέβη στην περίπτωση του Leonardo DiCaprio που έγινε πραγματικός ναυαγοσώστης για να σώσει έναν άνδρα από πνιγμό, κατά την διάρκεια των διακοπών του.

Σύμφωνα με άρθρο της Sun, ο χολιγουντιανός αστέρας βρισκόταν για διακοπές με το κότερο του κοντά στον Άγιο Βαρθολομαίο στην Καραϊβική με την σύντροφο του Camila Morrone, όταν ξαφνικά άκουσαν έκκληση για βοήθεια.

Πιο συγκεκριμένα ένας 24χρονος Γάλλος ναυτικός είχε πέσει στην θάλασσα από ένα γιοτ της Club Med που έπλεε κοντά στον Άγιο Μαρτίνο και ο ηθοποιός κινητοποιήθηκε άμεσα. Τελικά πέρασαν περίπου 11 ώρες μέχρι να εντοπιστεί σώος από τον DiCaprio και τους φίλους του, στα νότια του νησιού.

Shutterstock / Andrea Raffin

«Έσωσε την ζωή ενός ανθρώπου που έπεσε στη θάλασσα και πάλευε με τα κύματα για 11 ώρες. Το σκάφος του Leonardo ήταν το μοναδικό που τον έψαχνε» ανάφερε πηγή της εφημερίδας. Ο 24χρονος αντιμετώπιζε σοβαρή αφυδάτωση και δήλωσε πως γλύτωσε από βέβαιο θάνατο.

Το άρθρο καταλήγει λέγοντας πως ο DiCaprio του έδωσε φαγητό και στεγνά ρούχα προτού τον παραδώσει στην ακτοφυλακή.