Όλη η ζωή του Will Smith σε ένα rap

will-smith
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο Αμερικάνος ηθοποιός και μουσικός κατάφερε να συνοψίσει τους μεγάλους σταθμούς στη ζωή και την καριέρα του σε 150 δευτερόλεπτα.

Ο Will Smith εμφανίστηκε στην εκπομπή του Jimmy Fallon για να προωθήσει την νέα του ταινία, το «Bad Boys for Life». Κατά την διάρκεια της συνέντευξης του, ο Αμερικάνος μουσικός και ηθοποιός αναφέρθηκε την μοναδική πορεία του στον χώρο του θεάματος, από ανερχόμενος ράπερ σε έναν από τους μεγαλύτερους αστέρες της μεγάλης οθόνης.

Σε αντίθεση όμως με πολλούς συναδέλφους του που επιλέγουν να κάνουν κάτι τέτοιο μέσω μιας αυτοβιογραφίας, ο Smith επέλεξε να παρουσιάσει όλες τις μεγάλες στιγμές στην ζωή και την καριέρα του σε ένα rap διάρκειας 150 δευτερολέπτων.

Shutterstock / JStone

Στο τραγούδι του ο Smith εκθείασε την σύζυγο του Jada Pinkett και τα τρία τους παιδιά.

Ξεκινώντας ο Smith εξηγεί πως άρχισε να ραπάρει «απλά για να βγάλει το εισιτήριο του λεωφορείου» στην Φιλαδέλφεια, όμως όλα άλλαξαν όταν «μετακόμισε στην θεία και τον θείο του στο Μπελ Αιρ». Συνεχίζοντας ο Smith αναφέρεται στις μεγάλες ταινίες του τον καθιέρωσαν ως ηθοποιό, όπως «Τα κακά παιδιά», «Ημέρα Ανεξαρτησίας» και «Οι άνδρες με τα μαύρα».

Το αυτοβιογραφικό τραγούδι καλύπτει και την προσωπική ζωή του Smith, όπως τον γάμο του με την Jada Pinkett το 1997, αλλά και τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει μαζί, τον Trey με την πρώτη σύζυγο του Sheree Zampino, καθώς και τον Jaden και την Willow με την Pinkett.

Δείτε το αυτοβιογραφικό rap του Will Smith