Στη Γαλλία η πρώτη έκθεση ζωγραφικής της Britney Spears

britney-spears
ΤΡΙΤΗ, 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Έχοντας αποφασίσει να κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια διευρύνει τους καλλιτεχνικούς της ορίζοντες.

Μια γκαλερί στα νοτιοδυτικά της Γαλλίας, στο Φιζάκ, θα φιλοξενήσει την πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής της Britney Spears με τίτλο «Sometimes you just gotta play!». Η ανακοίνωση για την νέα καλλιτεχνική δουλειά της Αμερικανίδας pop star έγινε μέσω μια ανάρτησης στο Instagram από την Galerie Sympa.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι εγκαινιάζουμε την πρώτη ατομική έκθεση της Britney Spears σε μια γκαλερί σύγχρονης τέχνης, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση, η οποία συνοδεύεται από ένα έργο της Spears.

Ο τίτλος της έκθεσης παραπέμπει στο σχόλιο της Spears σε ένα βίντεο που είχε ανεβάσει στο Instagram, όπου ζωγράφιζε στην αυλή του σπιτιού της.

Το συγκεκριμένο έργο που απεικονίζει λουλούδια είχε δωρηθεί σε φιλανθρωπικό πλειστηριασμό για την στήριξη των θυμάτων της ένοπλης επίθεσης που είχε πραγματοποιηθεί σε φεστιβάλ μουσικής country στο Λας Βέγκας το 2017. Το έργο αγόρασε τελικά ο Robin Leach, παρουσιαστής της εκπομπής «Lifestyles of the Rich and Famous» του CBS για 10.000 δολάρια.