Robert De Niro: Στα δικαστήρια ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου για το διαζύγιό του

robert-de-niro-grace-hightower Debby Wong
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός έχει έρθει σε συμφωνία με την εν διαστάσει σύζυγό του για την επιμέλεια της οχτάχρονης κόρης τους Helen.

Ο Robert De Niro θα εμφανιστεί στα δικαστήρια στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, με την εν διαστάσει σύζυγο του Grace Hightower στα πλαίσια του διαζυγίου τους. Ο 76χρονος ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την Hightower, με την οποία ήταν παντρεμένος 21 χρόνια, τον Δεκέμβριο του 2018.

Στην εμφάνιση τους στα δικαστήρια την περασμένη Τρίτη, οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν πως έχουν έρθει σε συμφωνία σχετικά με την επιμέλεια με την οχτάχρονη κόρη της Helen, ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις μεταξύ τους σχετικά με τις οικονομικές λεπτομέρειες του διαζυγίου.

Έτσι λοιπόν ο δικαστής Matthew Cooper ανανέωσε το ραντεβού των δύο πλευρών για τις 14 Φεβρουαρίου και εξέφρασε την ελπίδα πως θα μπορέσουν να λύσουν τις διαφορές τους άμεσα. Η Hightower αξιώνει το 50% της περιουσίας του ηθοποιού, παρά το γεγονός ότι υπέγραψε ένα προγαμιαίο σύμφωνο το 2004.

Shutterstock / Lev Radin

Ο Robert De Niro και η Grace Hightower απέκτησαν μαζί δύο παιδιά.

O De Niro παντρεύτηκε την Diahnne Abbott το 1976 και απέκτησαν έναν γιο, τον Raphael και ο ηθοποιός υιοθέτησε την κόρη της Abbott από προηγούμενη σχέση, την Drena De Niro. To ζευγάρι χώρισε το 1988 και το 1995 ο De Niro απέκτησε τους δίδυμους γιους Julian και Aaron με την επί χρόνια σύντροφο του Toukie Smith.

Το 1997 ο De Niro παντρεύτηκε τη δεύτερη σύζυγό του, Grace Hightower, όμως χώρισαν προσωρινά το 1999, περίπου ένα χρόνο μετά την γέννηση του γιου τους Elliott. Οι διαδικασίες του διαζυγίου δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ και το 2004 το ζευγάρι ανανέωσε τους όρκους του.