Περήφανος δηλώνει ο Ethan Hawke για την τεράστια επιτυχία της κόρης του

ethan-hawke-maya-hawke Kathy Hutchins
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

«Είναι από τις μεγαλύτερες τιμές στη ζωή μου» τόνισε ο βετεράνος αστέρας του Χόλυγουντ για την Maya Hawke.

Η Maya Hawke είναι ένα από τα ανερχόμενα ονόματα στο Χόλυγουντ, έχοντας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στον τρίτο κύκλο του «Stranger Things» στο Netflix, ενώ εμφανίστηκε στο «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» του Quentin Tarantino που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στα φετινά Όσκαρ. Όπως είναι λογικό, ο πατέρας της, Ethan Hawke, είναι ιδιαίτερα περήφανος και συχνά εξαίρει το ταλέντο της κόρης του.

«Είναι μια από τις μεγαλύτερες τιμές στην ζωή μου. Είναι εκπληκτικό. Ήξερα από όταν ήταν παιδί, ένιωθα πως είναι καλλιτέχνιδα από νεαρή ηλικία και έχω την αίσθηση πως είναι ουσιαστικός άνθρωπος. Το να προσπαθώ να είμαι ο άνθρωπος που θέλει να είμαι δίνει ενδιαφέρον και ενθουσιασμό στη ζωή μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Hawke στο περιθώριο εκδήλωσης της αμερικάνικης ένωσης τηλεκριτικών.

Συνεχίζοντας, ο Hawke σχολίασε πως παρά το γεγονός ότι είναι βετεράνος στο Χόλυγουντ, πάντα μαθαίνει από τα ανερχόμενα αστέρια στον χώρο του, συμπεριλαμβανομένης της κόρης του. Ο Hawke έχει αποκτήσει δύο παιδιά με την πρώην σύζυγο του Uma Thurman, την Maya και τον 17χρονο Levon Hawke, ενώ με την νυν σύζυγο του Ryan Shawhughes δύο κόρες, την 12χρονη Clementine και την 9χρονη Indiana.

Shutterstock / Kathy Hutchins

«Τα παιδιά έχουν σε υψηλή εκτίμηση τους γονείς τους και ορισμένες φορές υψηλότερη από όσο έχουμε εμείς για τους εαυτούς μας. Δεν είχα αντιληφθεί πως ένα μέρος της αξίας του να προσφέρεις καθοδήγηση σε ανθρώπους είναι πως σε διδάσκουν και αυτοί. Έχω μάθει πολλά από τα παιδιά μας» κατέληξε ο Hawke.