Άγνωστο πότε θα επιστρέψουν «Τα φιλαράκια»

friends
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Οι πρωταγωνιστές και οι δημιουργοί της εμβληματικής τηλεοπτικής σειράς βρίσκονται σε συζητήσεις για ένα reunion special στο HBO Max.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Ross, της Rachel, του Chandler, της Monica, της Phoebe και του Joey φαίνεται πως θα αργήσει, καθώς δεν έχουν επέλθει οριστικές συμφωνίες για να προχωρήσει η παραγωγή. Η αποκάλυψη για την αβεβαιότητα σχετικά με του reunion της σειράς «Τα φιλαράκια» έγινε από τον chief content officer του HBO Kevin Reilly.

«Υπάρχει ενδιαφέρον από όλες τις πλευρές, όμως για την ώρα δεν μπορούμε να ευθυγραμμίσουμε όλο αυτό το ενδιαφέρον για να το επικυρώσουμε, οπότε σήμερα, δυστυχώς, παραμένει πιθανότητα» δήλωσε την περασμένη Τετάρτη ο Reilly σε παρουσίαση της αμερικάνικης ένωσης τηλεκριτικών.

Τον περασμένο Νοέμβριο έγινε γνωστό πως οι αστέρες του εμβληματικού sitcom Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry και Matt LeBlanc, καθώς και οι δημιουργοί της σειράς David Crane και Marta Kauffman βρίσκονταν σε συζητήσεις με το αμερικάνικο δίκτυο για ένα reunion special για την πλατφόρμα streaming HBO Max.

NBC

Οι φήμες για μια επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς φούντωσαν την περασμένη χρονιά μετά την εμφάνιση της Aniston στην εκπομπή της Ellen DeGeneres. «Ακούστε, μακάρι να υπήρχε κάτι, αλλά δεν ξέρουμε τι είναι αυτό το κάτι. Δουλεύουμε πάνω σε κάτι» είχε δηλώσει αινιγματικά η χολιγουντιανή σταρ.