Ακούστε το νέο άλμπουμ-έκπληξη του Eminem

eminem Amy Harris
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο Αμερικάνος ράπερ απευθύνει έκκληση για αλλαγή στους νόμους οπλοκατοχής μέσω του βιντεοκλίπ του για το «Darkness».

Δίχως καμία προειδοποίηση, ο Eminem κυκλοφόρησε ένα νέο άλμπουμ, το «Music To Be Murdered By», καθώς και το βιντεοκλίπ για του πρώτου single, το «Darkness». Το ενδέκατο άλμπουμ του Αμερικάνου ράπερ αποτελείται από 20 κομμάτια συνολικής διάρκειας 64 λεπτών.

Ακούστε το «Music To Be Murdered By» μέσω του Spotify

Ανάμεσα στους πολλούς καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι ο Juice WRLD, ο Ed Sheeran, ο Anderson .Paak, η Young M.A. και o Royce Da 5’9”. Το πρώτο single του νέου δίσκου με τίτλο «Darkness» αναφέρεται στην οπλοκατοχή και την βία στην Αμερική.

Το νέο βιντεοκλίπ του Eminem έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς οι στίχοι είναι γραμμένοι από την οπτική ενός ενόπλου που σημαδεύει θεατές συναυλίας από το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, παραπέμποντας στην πολύνεκρη επίθεση του 2017 στο Λας Βέγκας.

Δείτε το βιντεοκλίπ του «Darkness»

«Πότε θα τελειώσει αυτό; Όταν αρκετός κόσμος νοιαστεί. Κάντε την φωνή σας να ακουστεί και βοηθήστε να αλλάξουν οι νόμοι οπλοκατοχής στην Αμερική» καταλήγει το βιντεοκλίπ, απευθύνοντας μια έκκληση στους θεατές να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2020.