Πώς να απολαμβάνετε τη σοκολάτα χωρίς ενοχές

mauri-sokolata
ΤΡΙΤΗ, 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Σε αυτή τη βιωματική συνάντηση του HolMind - Holistic Wellbeing, ο πρωταγωνιστής θα είναι ο αγαπημένος μας πειρασμός, η σοκολάτα.

Η σοκολάτα σίγουρα είναι μια από τις αγαπημένες μας τροφές, που μπορεί να μας χαλαρώσει έπειτα από μια δύσκολη ημέρα, να μας χαρίσει ενέργεια όταν αισθανόμαστε κούραση, να μας φτιάξει τη διάθεση, να μας γλυκάνει και να μας κάνει να χαμογελάσουμε, απελευθερώνοντας τις ενδορφίνες, τις ορμόνες της ευτυχίας.

Σε αυτό το διαφορετικό σεμινάριο-βιωματική συνάντηση από το κέντρο HolMind με τίτλο «Τρώω σοκολάτα με ενσυνειδητότητα» θα μάθετε ακριβώς αυτό. Θα δοκιμάσετε διάφορες γεύσεις μαύρης σοκολάτας (που είναι και η πιο αντιοξειδωτική), χρησιμοποιώντας τις αρχές της ενσυνείδητης διατροφής (Mindful eating).

Μέσα από μία απλή διαλογιστική βιωματική εμπειρία, θα έχετε την ευκαιρία, να χαλαρώσετε και να εφαρμόσετε την Ενσυνειδητη Προσοχή και Διατροφή, που μας βοηθά και να τρώμε λιγότερο και να απολαμβάνουμε περισσότερο.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 22/1 18.00-19.30 και για να εντρυφήσετε στον κόσμο της σοκολάτας και του Mindful eating, θα πρέπει να κάνετε κράτηση της θέσης, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το κόστος συμμετοχής είναι 30 ευρώ.

Info
«Τρώω σοκολάτα με ενσυνειδητότητα»
HolMind Holistic Wellbeing
Τελεπενίου 4, Παπαγου
201-6516268 κιν. 6940558773, email: [email protected].