Η Mariah Carey στο Songwriters Hall of Fame

mariah-carey
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Στα νέα μέλη για το 2020 συμπεριλαμβάνονται οι Eurythmics, Pharrell Williams, Isley Brothers, Steve Miller, Rick Nowels και Mickey Stevenson.

Η Mariah Carey είναι αναμφίβολα μια από τις πιο εμβληματικές τραγουδίστριες της σύγχρονης εποχής και πλέον θεωρείται μια από τις σπουδαιότερες τραγουδοποιούς, αφού πρόκειται να ενταχθεί στο Songwriters Hall of Fame. Η ανακοίνωση για την εισαγωγή της Αμερικανίδας τραγουδίστριας στο Hall of Fame έγινε την περασμένη εβδομάδα, με την ίδια να δηλώνει κατενθουσιασμένη.

«Δεν το πιστεύω… το Songwriters Hall of Fame! Είναι πραγματικά μια από τις σπουδαιότερες τιμές στην καριέρα μου» δήλωσε η Carey μέσω ανάρτησης της στο Twitter, συμπληρώνοντας πως νιώθει «μεγάλη περηφάνεια» για την τιμή.

Στα νέα μέλη του Hall of Fame συμπεριλαμβάνονται οι Annie Lennox και Dave Stewart των Eurythmics, οι Isley Brothers, ο Steve Miller, οι Chad Hugo και Pharrell Williams των Neptunes, ο βραβευμένος με Grammy Rick Nowels, καθώς και ο William «Mickey» Stevenson, ο οποίος συνεργάστηκε ως συνθέτης και παραγωγός για τον Marvin Gaye, τον Stevie Wonder, τους Martha & the Vandellas και πολλούς άλλους.

Η βραβευμένη με πέντε Grammy τραγουδίστρια έχει γράψει μόνη της ή σε συνεργασία τις 18 από τις 19 επιτυχίες της που βρέθηκαν στο Billboard Hot 100 chart, συμπεριλαμβανομένων των «Dreamlover», «Fantasy» και «Always Be My Baby». Η επίσημη τελετή εισαγωγής των νέων μελών του Songwriters Hall of Fame θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου στην Νέα Υόρκη.