«Miss Americana»: Η πολιτική πλευρά της Taylor Swift στο Netflix

taylor-swift Jamie Lamor Thompson
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

«Νιώθω υπέροχα που δεν είμαι πια φιμωμένη» τονίζει η Αμερικανίδα pop star στο πρώτο τρέιλερ του αποκαλυπτικού ντοκιμαντέρ.

Το ντοκιμαντέρ «Miss Americana» για την Taylor Swift πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσω Netflix στις 31 Ιανουαρίου και η πλατφόρμα streaming έδωσε στην δημοσιότητα ένα πρώτο τρέιλερ. Η ταινία που φιλοδοξεί να ρίξει φως στην προσωπική ζωή της Αμερικανίδας pop star θα κάνει την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ κινηματογράφου Sundance.

Στο τρέιλερ η Swift μιλά για την απόφαση της να συζητήσει ανοιχτά για τις πολιτικές πεποιθήσεις της – κάτι το οποίο στο παρελθόν απέφευγε να κάνει. «Πρέπει να βρίσκομαι στην σωστή πλευρά της ιστορία» αναφέρει η τραγουδίστρια, συμπληρώνοντας «νιώθω υπέροχα που δεν είμαι πια φιμωμένη και το έκανα μόνη μου».

Συνεχίζοντας το τρέιλερ δείχνει την Swift να προετοιμάζεται για την εμφάνιση της στα MTV VMAs και στο στούντιο με τον Brendon Urie των Panic! At The Disco και Jack Antonoff των Bleachers και η τραγουδίστρια εξηγεί πως σχηματίστηκε η δημόσια εικόνα της από τις δισκογραφικές εταιρείες.

Invision/AP / John Salangsang

«Σε όλη την διάρκεια της καριέρας μου άνθρωποι των εταιρειών μου έλεγαν πως ένα καλό κορίτσι δεν επιβάλει τις απόψεις του σε όλους, ένα καλό κορίτσι χαμογελά, χαιρετά και λέει ευχαριστώ. Έγινα αυτή που όλοι ήθελαν να γίνω» τονίζει η Swift.

Το ντοκιμαντέρ που σκηνοθέτησε η Lana Wilson προσφέρει μια ωμή και συναισθηματικά αποκαλυπτική ματιά σε μια από τις πιο εμβληματικές καλλιτέχνιδες της εποχής σε μια μετασχηματιστική περίοδο στη ζωή της, καθώς μαθαίνει να αποδέχεται τον ρόλο της όχι μόνο ως τραγουδοποιού και ερμηνεύτριας, αλλά και ως γυναίκας που αξιοποιεί την πλήρη ισχύ της φωνής της.