«Εμφύλιος πόλεμος» στους Aerosmith με αφορμή τα Grammy

aerosmith JStone
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Τα δικαστήρια απέρριψαν την μήνυση του ντράμερ ο οποίος αναγκάστηκε να περάσει από δοκιμαστικά μετά από τραυματισμό στο πόδι.

Ο ντράμερ και ιδρυτικό μέλος των Aerosmith Joey Kramer εξέφρασε την απογοήτευση του μετά την απόρριψη της μήνυσης που είχε καταθέσει εναντίον του συγκροτήματος, με αφορμήν την επικείμενη εμφάνιση τους στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy.

Την περασμένη χρονιά ο Kramer τραυματίστηκε στον αστράγαλο με αποτέλεσμα να μπορέσει να παίξει στις περισσότερες συναυλίες των Aerosmtih στο residency τους στο Λας Βέγκας.

Invision/AP/Shutterstock / Robb Cohen

Ο 69χρονος μουσικός αποφάσισε να κινηθεί νομικά όταν του ζητήθηκε να περάσει από δοκιμαστικό, όπου δεν κατάφερε να πείσει τα υπόλοιπα μέλη των Aerosmith πως μπορούσε να παίξει «στο επιθυμητό επίπεδο».

Το δικαστήριο αποφάνθηκε πως οι ανησυχίες των Aerosmith και αξίωση να περάσει ο Kramer από δοκιμαστικό ήταν δικαιολογημένες, αφού ο ντράμερ δεν είχε παίξει μαζί τους για έξι περίπου μήνες και το συγκρότημα δεν είχε άλλες επιλογές για να προστατέψει τα επιχειρηματικά συμφέροντα του.

Shutterstock / Debby Wong

«Αν και είμαι εξαιρετικά απογοητευμένος από την απόφαση του δικαστή σήμερα, την σέβομαι. Ήξερα πως η αγωγή ήταν μια δύσκολη μάχη, δεδομένου ότι τα εταιρικά έγγραφα δεν αναφέρουν καμία διαδικασία για ένα μέλος του συγκροτήματος που επιστρέφει από τραυματισμό ή ασθένεια» σχολίασε ο Kramer στο Rolling Stone.

«Το συγκρότημα όμως περίμενε μέχρι τις 15 Ιανουαρίου για να μου πουν πως δεν θα με άφηναν να παίξω στην τελετή απονομής αυτή την εβδομάδα» τόνισε συνέχεια, συμπληρώνοντας πως «η αλήθεια μιλά από μόνη της. Από τότε που χτύπησα το πόδι μου τον περασμένο Αύγουστο και πέρασα πολλές ώρες φυσικοθεραπείας για να αναρρώσω, το συγκρότημα ουδέποτε προσφέρθηκε να κάνουμε πρόβα όλοι μαζί – αυτό είναι γεγονός».