Οι Smashing Pumpkins ετοιμάζουν έναν «αρκετά διαφορετικό» δίσκο

smashing-pumpkins
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο Billy Corgan αποκάλυψε πως το εμβληματικό grunge συγκρότημα δουλεύει πάνω σε 21 τραγούδια για το επόμενο άλμπουμ.

Το 2018 οι Smashing Pumpkins επέστρεψαν με ένα γνώριμο line-up και τον δέκατο δίσκο τους, το «Shiny and Oh So Bright, Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun.». Όπως φαίνεται η συνεργασία των Billy Corgan, Jimmy Chamberlin, James Iha και Jeff Schroeder είναι ιδιαίτερα παραγωγική, αφού όπως αποκάλυψε ο frontman του συγκροτήματος έχουν ήδη γράψει πολλά τραγούδια για το επόμενο άλμπουμ.

«Προς το παρόν υπάρχουν 21 τραγούδια. Τα δουλεύω πάνω από ένα χρόνο. Είναι αρκετά διαφορετικά – κατά έναν καλό τρόπο, νομίζω. Αρέσουν σε όλους όσους τα έχουν ακούσει, οπότε αυτό είναι ένα καλό σημάδι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Corgan στο ραδιοφωνικό σταθμό 102.9 The Buzz.

Invision/AP/REX/Shutterstock / Amy Harris

Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των Smashing Pumpkins απέφυγε να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία του επόμενου άλμπουμ, όμως επιβεβαίωσε τα σχέδια για μια περιοδεία μέσα στην χρονιά και ορισμένες εμφανίσεις «έκπληξη».

Τον περασμένο Νοέμβριο ο Corgan κυκλοφόρησε το τρίτο προσωπικό διπλό άλμπουμ του με τίτλο «Cotillions» με έναν πιο folk και acoustic rock ήχο. Παράλληλα όμως με την μουσική, ο Corgan δραστηριοποιείται στον χώρο της επαγγελματικής πάλης και το 2017 απέκτησε την αμερικάνικη ομοσπονδία National Wrestling Alliance.