Στο μυαλό του Paul McCartney, με την βοήθεια ενός video game

paul-mccartney Richard Wainright
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ένα online text adventure προσφέρει την δυνατότητα να αναβιώσετε μεγάλες στιγμές του με τους Beatles, Wings και James Corden.

Η τάση της εποχής θέλει τα στούντιο του Χόλυγουντ να γυρνούν ταινίες για τους μεγάλους καλλιτέχνες που σημάδεψαν την σύγχρονη μουσική, όπως τον Freddie Mercury και τον Elton John. Η περίπτωση των Beatles – του σπουδαιότερου pop συγκροτήματος – όμως είναι ιδιαίτερη και ο Ramsey Ess δημιούργησε ένα text adventure βιντεοπαιχνίδι εμπνευσμένο από την ζωή του Paul McCartney.

Η υπόθεση του «The Paul McCartney Simulator» είναι απλή: είστε ο Paul McCartney και έχετε την δυνατότητα να βιώσετε ορισμένες από τις σπουδαιότερες στιγμές στην καριέρα του ως μπασίστας των Beatles, frontman των Wings και πλέον ως solo καλλιτέχνης.

Το παιχνίδι προσφέρει (για την ώρα) τρεις χρονολογίες που μπορούν να επισκεφθούν οι οπαδοί του McCartney: το 1968 στο στούντιο με τους Beatles, επί σκηνής με τους Wings το 1973 ή στο «Carpool Karaoke» με τον James Corden.

Αφού επιλέξουν την χρονιά, τότε έχουν την δυνατότητα να πάρουν αποφάσεις ως Paul McCartney, οι οποίες συχνά έχουν χιουμοριστικές επιπτώσεις. Αν και μπορείτε κανείς να παίξει τις «πίστες» με όποια σειρά θέλει, ο δημιουργός προτείνει στους χρήστες να ακολουθήσουν μια χρονολογική σειρά.

Παίξτε το «The Paul McCartney Simulator»