Έρχεται τελικά «live-action» ριμέικ του «Μπάμπι»

bambi
ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Οι σεναριογράφοι του «Captain Marvel» και «Chaos Walking» έχουν συμφωνήσει να γράψουν την ιστορία της νέας εκδοχής της κλασικής ταινίας.

Με την Disney να έχει γυρίσει πολλά ριμέικ κλασικών animated ταινιών της τα τελευταία χρόνια – από την «Πεντάμορφη και το Τέρας» και τον «Αλαντίν», μέχρι το «Ντάμπο» και τον «Βασιλιά των λιονταριών» –  η είδηση πως υπάρχουν σχέδια για μια νέα «live-action» εκδοχή του «Μπάμπι» λογικά δεν αποτελεί έκπληξη.

Στην πρωτότυπη ταινία, ένα νεαρό ελάφι χάνει την μητέρα του και με την βοήθεια των καλύτερων φίλων του – έναν λαγό και έναν ασβό – καταφέρνει να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της ζωής καθώς μεγαλώνει στο δάσος. Η ταινία που σκηνοθέτησε ο David Hand ήταν υποψήφια για τρία Όσκαρ το 1942 και θεωρείται μια από τις πιο κλασικές ταινίες της Disney.

Όπως και με τα πιο πρόσφατα ριμέικ της Disney, η νέα ταινία θα χρησιμοποιεί φωτορεαλιστικά ειδικά εφέ σε συνδυασμό με γυρίσματα σε πραγματικές τοποθεσίες για ένα «live-action» εφέ. Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter οι Geneva Robertson-Dworet και Lindsey Beer θα γράψουν το σενάριο του ριμέικ, ενώ οι Chris και Paul Weitz θα έχουν ρόλο παραγωγού.

Αναφορικά με το άλλο μεγάλο ριμέικ του σχεδιάζει η Disney, ανακοινώθηκε πως ο Robert Zemechis θα σκηνοθετήσει και θα βοηθήσει στην συγγραφή του σεναρίου για τον νέο «Πινόκιο». Το Empire σε άρθρο του αναφέρει ο Chris Weitz θα συνεργαστεί στενά με τον Zemechis καθώς έγραψε το πιο πρόσφατο draft του σεναρίου με τον Simon Farnaby.