Επιστρέφει στη μικρή οθόνη ο Matthew McConaughey

matthew-mcconaughey
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα συνεργαστεί με τον δημιουργό του «True Detective» για την νέα δραματική σειρά «Redeemer».

Μετά το πετυχημένο πέρασμα του από το «True Detective», ο Matthew McConaughey θα συνεργαστεί ξανά με τον Nic Pizzolatto για μια νέα δραματική σειρά με τίτλο «Redeemer» για το FX. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και θα εκτελέσει χρέη παραγωγού με τον Pizzolatto.

Το «Redeemer» είναι εμπνευσμένο στο μυθιστόρημα «The Churchgoer» του Patrick Coleman το οποίο αφηγείται την ιστορία ενός πρώην ιερωμένου που έχει γίνει αμείλικτος σωματοφύλακας. Στα πλαίσια της αναζήτησης του για μια αγνοούμενη γυναίκα στο Τέξας, ο ήρωας του μυθιστορήματος μπλέκει άθελα του σε συνομωσίες με τεράστιες επιπτώσεις για τον ίδιο.

HBO

O Matthew McConaughey είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις με την ερμηνεία του στο πρώτο κύκλο του «True Detective» και κέρδισε μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε την δημιουργική συνεργασία μας με τον Nic Pizzolatto και τον McConaughey στο “Redeemer”, οι οποίο είναι ξανά μαζί για πρώτη φορά μετά τον πρώτο κύκλο του “True Detective” στο HBO» δήλωσε ο πρόεδρος της FX Entertainment Eric Schrier.

Ο Pizzolatto από την πλευρά του τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος για την επικείμενη νέα συνεργασία του με τον McConaughey, αλλά και την ευκαιρία να δημιουργήσει νέες σειρές για το Fox 21 και το FX στα πλαίσια της συμφωνίας τους. Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το υπόλοιπο καστ και συντελεστές του «Redeemer» ή πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή.