Ο Jesus Quintana παίρνει το τιμόνι για ένα ταξίδι μικροεγκληματικότητας και ρομάντζου

the-Jesus-rolls
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Κυκλοφόρησε νέο teaser του spin-off σίκουελ στον «Μεγάλο Λεμπόφσκι» των Coen που γύρισε ο John Turturro.

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του «Μεγάλου Λεμπόφσκι» των αδελφών Coen που σκηνοθέτησε ο John Turturro έχει ως πρωταγωνιστή τον αμφιλεγόμενο Jesus Quintana. Η νέα ταινία με τίτλο «The Jesus Rolls» έχει ήδη προβληθεί στην Ιταλία και αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες και υπηρεσίες streaming τον Μάρτιο.

Το νέο teaser τρέιλερ της κωμωδίας μας υπενθυμίζει ένα από τα δύο βασικά χαρακτηριστικά του πρωταγωνιστικού ήρωα – την έφεση του στο μπόουλινγκ. Με τον μοναδικό (και εξαιρετικά creepy) στυλ του, ο Quintana πετυχαίνει ένα strike, αποδεικνύοντας πως όσα χρόνια κι αν περάσουν, παραμένει ανταγωνιστικός στο άθλημα.

Η περιγραφή του teaser αποκαλύπτει λίγα πράγματα για την πλοκή του «The Jesus Rolls». Λίγες ώρες μετά την αποφυλάκιση του, ο ήρωας συναντά άλλους δύο γνωστούς του από τον υπόκοσμο και κάπου εκεί ξεκινά «ένα ξέγνοιαστο ταξίδι μικροεγκληματικότητας και ρομάντζου».

Δίπλα στον Turtorro, ο οποίος σκηνοθέτησε και έγραψε το σενάριο, εμφανίζονται οι Bobby Cannavale, Audrey Tautou, Jon Hamm, Christopher Walken, Susan Sarandon και Pete Davidson.