Αυτά τα δυο beauty trends αναζητήθηκαν περισσότερo στην Google το 2019

auta-ta-duo-beauty-trends-anazitithikan-perissotero-stin-google-to-2019
ΔΕΥΤΕΡΑ, 03 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Είμαστε βέβαιοι ότι τα έχετε ψάξατε κι εσείς.

Αν είστε από τις γυναίκες που περνούν αρκετές ώρες της ημέρας αναζητώντας στο διαδίκτυο πληροφορίες και συμβουλές για τις νέες τάσεις ομορφιάς, μην νομίζετε πως είστε οι μόνες: πάνω από 5 δισεκατομμύρια αποτελέσματα αναζητήσεων καταγράφει η Google παγκοσμίως -κάθε μέρα!-, με την κατηγορία «Ομορφιά» να ξεπερνά τα 90 εκατομμύρια ημερησίως.   Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της εταιρείας, μέσα στην πρώτη δεκάδα των κορυφαίων ερωτημάτων ομορφιάς που αναζητήθηκαν την προηγούμενη χρονιά βρίσκονται πολλές κλασικές απορίες που σχετίζονται με μακιγιάζ, ωστόσο υπήρχαν και δυο ζητήματα, που πραγματικά αποτέλεσαν σημαντικό παράδειγμα νέων τάσεων για τις επόμενες χρονιές στον τομέα της ομορφιάς: το lifting του άνω χείλους και οι μαγνητικές βλεφαρίδες.

- Η Rosie Huntington-Whiteley, μια από τις πιο δημοφιλείς beauty bloggers του 2019, λέει: «Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του περασμένου έτους ήταν η άνοδος των μαγνητικών βλεφαρίδων, οι οποίες, όπως πιθανότατα έχετε δει στο διαδίκτυο, είναι ένα είδος θαύματος της ομορφιάς για όποιες δεν μπορούν ή δεν θέλουν να εφαρμόσουν τις κλασικές ψεύτικες βλεφαρίδες. Οι μαγνητικές βλεφαρίδες είναι ουσιαστικά μόνο τμήματα από ψεύτικες -αλλά φυσικές- τρίχες που μπαίνουν ανάμεσα από τις φυσικές σας βλεφαρίδες και κολλάνε απαλά με έναν μικρό, ενσωματωμένο μαγνήτη. Είναι ανώδυνες, σχετικά εύκολες στην εφαρμογή (αν και σίγουρα θα χρειαστούν μερικές δοκιμές πριν αισθανθείτε άνετα), και είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να μεγαλώσετε τις βλεφαρίδες σας χωρίς ταλαιπωρία».

Γιατί θα αγαπήσετε τις μαγνητικές βλεφαρίδες: «Οι μαγνητικές βλεφαρίδες έχουν γρήγορη εφαρμογή και είναι το ίδιο εύκολο να αφαιρεθούν, επιτρέποντάς σας να τις επαναχρησιμοποιείτε πολλές φορές χωρίς να χρειαστεί να καθαρίσετε τα υπολείμματα κόλλας», λέει η Huntington-Whiteley, και εξηγεί τον τρόπο εφαρμογής τους: «Ξεκινήσετε απλώνοντας μια ελαφριά στρώση μάσκαρας ώστε να δημιουργηθεί κάποιου είδους “λαβή” για τους μαγνήτες. Κατόπιν, χρησιμοποιώντας το ειδικό εργαλείο εφαρμογής, τοποθετήστε πρώτα την πάνω μαγνητική λωρίδα στην άνω βλεφαρίδα, και στη συνέχεια, κάντε το ίδιο με την κάτω. Τοποθετήστε το εργαλείο πάνω και κάτω από τις φυσικές βλεφαρίδες, πατήστε γρήγορα και είστε έτοιμες. Σε ένα έως δύο λεπτά σχεδόν θα ξεχάσετε ότι τις φοράτε!».

- Η Dr. Dara Liotta, μια διάσημη πλαστική χειρουργός στη Νέα Υόρκη και το Ντουμπάι, η οποία διενήργησε εκατοντάδες ανορθώσεις άνω χείλους την περασμένη χρονιά, λέει: «Αληθινά, πρόκειται για μια σημαντική νέα τάση, όπου αντί για τα γνωστά fillers πρόσκαιρης αύξησης του μεγέθους των χειλιών, οι γυναίκες πλέον αναζητούν μόνιμη ανόρθωση του άνω χείλους, επειδή χαρίζει περισσότερο φυσικό αποτέλεσμα. Η επέμβαση αφορά στη μείωση της απόστασης ανάμεσα στη βάση της μύτης και το άνω χείλος και διαρκεί λιγότερο από μία ώρα».

Γιατί αξίζει να επενδύσετε σε lifting άνω χείλους: Η επέμβαση αυτή αρχίζει και γίνεται μια από τις δημοφιλέστερες παρεμβάσεις σε όλο τον κόσμο και αυτό επειδή τα αποτελέσματά της είναι άμεσα και εντυπωσιακά, έχει γρήγορη ανάρρωση και άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα. Η Dr. Liotta εξηγεί: «Καθώς μεγαλώνουμε ηλικιακά, τόσο τα οστά όσο και τα μαλακά μόρια ατροφούν, οδηγώντας το δέρμα να χαλαρώνει προς τα κάτω, με το άνω χείλος να τείνει να καλύψει πλήρως την οδοντοστοιχία. Επιπλέον, ο όγκος λεπταίνει, το μήκος μικραίνει και οι γωνίες του χείλους εξαφανίζονται, δημιουργώντας μια μόνιμη εικόνα θλίψης και γήρανσης στο στόμα. Η ανόρθωση του άνω χείλους επαναφέρει τη σωστή θέση σε σχέση με την άνω γνάθο και αποκαθιστά την πτώση στα άκρα, μέσα από μια μικρή και διακριτική τομή που εφαρμόζεται στη βάση της μύτης. Εκεί ακριβώς τοποθετούνται κάποια μη απορροφήσιμα ράμματα τα οποία αφαιρούνται σε λίγες ημέρες μετεγχειρητικά. Η ασφάλεια και η επιτυχία αυτής της επέμβασης είναι πολύ υψηλή, είτε πρόκειται για νεαρές γυναίκες οι οποίες αναζητούν μία πολύ πιο εντυπωσιακή περιστοματική εικόνα, είτε στα πλαίσια θεραπειών αντιγήρανσης και αναζωογόνησης του προσώπου σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας».

THE BEAUTY TEAM