Pamela Anderson και Jon Peters χώρισαν μετά από 12 μέρες γάμου

pamela-anderson-Jon-peters
ΤΡΙΤΗ, 04 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Η χολιγουντιανή σταρ και ο θρυλικός παραγωγός παντρεύτηκαν στα κρυφά περίπου 30 χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία τους.

Ο πέμπτος γάμος της Pamela Anderson είναι πλέον ο συντομότερος, αφού η 52χρονη ηθοποιός χώρισε με τον Jon Peters μέσα σε 12 μέρες. Ο κρυφός γάμος των δύο είχε πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου στο Μαλιμπού, περίπου 30 χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία και ραντεβού τους. Στην τελετή παραβρέθηκαν οι δύο γιοί της Anderson, οι τρεις κόρες του Peters και η πρώην σύζυγος του Christine Forsyth-Peters.

«Έχω συγκινηθεί από την θερμή υποδοχή στον Jon και τον γάμο. Θα είμαστε ευγνώμονες για την στήριξη σας καθώς παίρνουμε τον χρόνο για να επανεξετάσουμε τι θέλουμε από την ζωή και ο ένας από τον άλλο. Η ζωή είναι ένα ταξίδι και ο έρωτας μια διαδικασία. Έχοντας αυτή την καθολική αλήθεια κατά νου, έχουμε αποφασίσει από κοινού να αναβάλουμε την επικύρωση του πιστοποιητικού γάμου μας και να εναποθέτουμε την πίστη στην διαδικασία» δήλωσε η Anderson στο Hollywood Reporter.

Το Hollywood Reporter αναφέρει στο άρθρο του πως η Anderson έφυγε αεροπορικώς για τον Καναδά το Σάββατο, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του γάμου της με τον Peters μέσω αναρτήσεων στο Instagram Stories και το Twitter. Ο Peters απέφυγε να σχολιάσει τις δηλώσεις της Anderson.

Αυτός ήταν ο πέμπτος γάμος για τους δύο – η Anderson στο παρελθόν είχε παντρευτεί τον Tommy Lee των Mötley Crüe (με τον οποίο απέκτησε δύο γιους), τον Kid Rock και δύο φορές τον επαγγελματία παίκτη πόκερ Rick Salomon.

Shutterstock / Frederic Legrand

Ο Peters από την πλευρά του είχε παντρευτεί την ηθοποιό Lesley Ann Warren, την οποία όμως άφησε για την Barbra Streisand. Η 12χρονη σχέση του με την Streisand είχε πολλές εντάσεις και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το πρωτότυπο «Ένα αστέρι γεννιέται».