Πώς μπορεί μια δραστική θεραπεία κατά της τριχόπτωσης να γίνει τόσο απολαυστική;

pos-mporei-mia-drastiki-therapeia-kata-tis-trixoptosis-na-ginei-toso-apolaustiki
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Διαβάστε για μια πρωτοποριακή λύση -αφιερωμένη στη νέα γενιά γυναικών-, που εγγυάται μαλλιά υγιή και δυνατά, συνδυαστικά με ανεπανάληπτες στιγμές ευεξίας.

Σήμερα, η μεγαλύτερη ανησυχία των millennials σε ό,τι αφορά την εικόνα των μαλλιών τους δεν έχει να κάνει με μια περιστασιακή αίσθηση ξηρότητας ή λιπαρότητας, αλλά με την όλο και αυξανόμενη τάση για τριχόπτωση. Και υπάρχει σοβαρή αιτία γι’ αυτό το πρόβλημα: το στρες.

Οι έντονοι και γρήγοροι ρυθμοί ζωής -δουλειά, διασκέδαση, σπίτι, και ξανά από την αρχή-, μπορεί να σας γεμίζουν ενέργεια και να σας εθίζουν σ’ αυτό το ασταμάτητο τέμπο, ωστόσο συνοδεύονται από ισχυρές και διαρκείς δόσεις στρες. Κι αν προσθέσετε τους περιβαλλοντικούς παράγοντες και τις ποικίλες ορμονικές μεταβολές, τα σημάδια γίνονται πολύ εμφανή σην υγεία και τη δύναμη των μαλλιών σας. Είτε η εσωτερική δομή της ρίζας αποδυναμώνεται οδηγώντας σε πτώση της τρίχας, είτε η τρίχα σπάει στα μήκη λόγω των εξωτερικών παραγόντων καταπόνησης και του styling. Και οι δύο αυτές διαδικασίες έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση του αριθμού των τριχών και την απώλεια της συνολικής ζωντάνιας των μαλλιών.

Η τριχόπτωση δεν είναι ένα ανδρικό ...προνόμιο: Όταν οι νεαρές γυναίκες αναζητούν λύσεις, συναντούν συνήθως ιατρικά προϊόντα, τα οποία είναι κατά κύριο λόγο σχεδιασμένα για άνδρες (όπου, παρ’ όλα αυτά, τα παραδοσιακά προϊόντα κατά της τριχόπτωσης αντιπροσωπεύουν μόλις το 8% της αγοράς!). Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει θεραπεία για την τριχόπτωση που να λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες των γυναικών, συνδυάζοντας την αποτελεσματικότητα με την ομορφιά. Αυτό που θέλουν οι νεαρές γυναίκες είναι μια θεραπεία κατά της τριχόπτωσης η οποία να παρέχει αποτελεσματική δράση συνδυαστικά με ωραία υφή και ευχάριστο άρωμα, ό,τι δηλαδή απολαμβάνουν από όλα τα άλλα προϊόντα περιποίησης. Θέλουν να καταπολεμήσουν την τριχόπτωση με μια πολυτελή, εκλεπτυσμένη, ολιστική λύση που να βασίζεται στην επιστήμη. Λοιπόν, από σήμερα όλα αλλάζουν προς το καλύτερο. Η Kérastase, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των γυναικών της νέας γενιάς, απαντά στο πρόβλημα της απώλειας μαλλιών με την πρώτη φόρμουλα περιποίησης και φροντίδας μαλλιών με διπλή δράση κατά της τριχόπτωσης. Το όνομά της, Genesis.

 Ποτέ άλλοτε τα αδύναμα μαλλιά με τάση τριχόπτωσης δεν είχαν τέτοιο σύμμαχο: Με τη συμβολή παγκοσμίως καταξιωμένων κομμωτών, διατροφολόγων και δερματολόγων, η Kérastase κατάφερε να αναπτύξει ένα προηγμένο πρωτόκολλο που φέρνει μια επαναστατική λύση ενάντια στην τριχόπτωση, χωρίς να θυσιάζει την υπέροχη εμπειρία ενός απολαυστικού τελετουργικού μαλλιών. Η νέα σειρά Genesis αποτελείται από θεραπείες μαλλιών άκρως ευχάριστες και αισθησιακές μέσα από πολυτελείς συνθέσεις, εμπλουτισμένες με πανίσχυρα συστατικά (φυσικά κύτταρα εντελβάις, ρίζα τζίντζερ και aminexil 1,5%) που μειώνουν την τριχόπτωση στοχεύοντας και τα δύο αίτιά της: τις αδύναμες ρίζες και το σπάσιμο.

- Τα φυσικά κύτταρα εντελβάις ενυδατώνουν και προστατεύουν τα μαλλιά ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες, προλαμβάνοντας τη φθορά και μειώνοντας το σπάσιμο της τρίχας.

- Η ρίζα τζίντζερ ενισχύει τη μικροκυκλοφορία βοηθώντας τα μαλλιά να αναπτυχθούν πιο δυνατά και διατηρώντας το τριχωτό υγιές.

- Το aminexil (ένα μόριο σχεδιασμένο από τους ερευνητές της L’Oréal, το οποίο διατηρεί αυτή τη δράση αναστολής της σκλήρυνσης του κολλαγόνου), εξασφαλίζει την καλή θρέψη βαθιά στο τριχωτό κρατώντας τον βολβό ενεργό και δυνατό και μειώνοντας την τριχόπτωση από τη ρίζα.

- Τέλος, υπάρχει και το άρωμα. Σε όλα τα προϊόντα της σειράς Genesis αναδύεται ένα δροσερό, αναζωογονητικό άρωμα εμπνευσμένο από τη ζωντάνια και την ενέργεια που χαρίζουν νότες εσπεριδοειδών, αρωματικών βοτάνων και λουλουδιών, προσφέροντας μια πραγματικά ανεπανάληπτη εμπειρία που ξυπνά τις αισθήσεις.

Η βασική σειρά Genesis της Kérastase αποτελείται από ενδυναμωτικό σαμπουάν, μαλακτικό και θερμοπροστατευτικό σπρέι, ενώ τα συμπληρωματικά προϊόντα περιλαμβάνουν καθημερινό ενδυναμωτικό ορό και αμπούλες για τις περιόδους έντονης τριχόπτωσης.

THE BEAUTY TEAM