Η Selana Gomez λανσάρει μια «σπάνιας ομορφιάς» σειρά καλλυντικών

selena-gomez JStone
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Η Αμερικανίδα pop star έδωσε μια πρώτη ματιά στη σειρά «Rare Beauty» που έχει στόχο να τονίσει την μοναδικότητα του καθενός.

Ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών συναδέλφων της, η Selena Gomez αποφάσισε να κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο καλλυντικών και λανσάρει μια σειρά προϊόντων ομορφιάς με την υπογραφή της. Η ανακοίνωση για την σειρά «Rare Beauty» που πήρε το όνομα της από τον τρίτο δίσκο της με τίτλο «Rare» έγινε μέσω ανάρτησης στο Instagram και το Twitter.

«Δουλεύω πάνω σε αυτό το εκπληκτικό project δύο χρόνια και μπορώ να πω επίσημα πως η Rare Beauty θα κυκλοφορήσει μέσω των καταστημάτων Sephora στην Βόρεια Αμερική αυτό το καλοκαίρι» δηλώνει η Αμερικανίδα pop star στο βίντεο όπου παρουσιάζει ορισμένα προϊόντα της σειράς, όπως σκιές ματιών και κραγιόν.

«Το να είσαι σπάνιος σημαίνει να είσαι άνετος με τον εαυτό σου. Έχω σταματήσει να προσπαθώ να είμαι τέλεια, θέλω απλά να είμαι ο εαυτός μου. Νομίζω πως η Rare Beauty μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από ένα brand ομορφιάς» τονίζει η Gomez.

Shutterstock / Denis Makarenko

Συνεχίζοντας, η pop star εξηγεί πως «θέλω όλοι να σταματήσουμε να συγκρινόμαστε και θέλω απλά να αρχίσουμε να αποδεχόμαστε την μοναδικότητα μας. Δεν σε ορίζει μια φωτογραφία, ένα like ή ένα σχόλιο. Η σπάνια ομορφιά δεν έχει να κάνει με το πώς σε βλέπουν οι άλλοι, αλλά το πώς βλέπεις εσύ τον εαυτό σου».