«Διπλός» θα είναι ο τελευταίος κύκλος του «Stranger Things»

stranger-things
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Η τέταρτη σεζόν της πετυχημένης σειράς επιστημονικής φαντασίας του Netflix ενδέχεται να κυκλοφορήσει τελικά σε δύο μέρη.

Οι δημιουργοί του «Stranger Things» έχουν τονίσει στο παρελθόν πως η πολυαγαπημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας έχει «ημερομηνία λήξης» και σύμφωνα με πρόσφατες φήμες θα ολοκληρωθεί με έναν κύκλο που θα «σπάσει» σε δύο μέρη.

Ένα νέο άρθρο του We Go This Covered εξηγεί πως το αρχικό σχέδιο ήταν για τον τέταρτο κύκλο να αποτελέσει το φινάλε της σειράς του Netflix, όμως τελικά οι παραγωγοί αποφάσισαν να επεκτείνουν την πλοκή για να γυριστούν αρκετά επεισόδια για άλλη μια σεζόν.

Netflix

«Το δεύτερο μέρος, μας έχουν πει, μπορεί να διαφημιστεί ως πέμπτη σεζόν, αλλά ουσιαστικά θα είναι το δεύτερο μισό της τέταρτης σεζόν αφού θα συνεχίσει την ίδια ιστορία» αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο.

Οι σχετικές φήμες δεν έχουν επιβεβαιωθεί, όμως δεδομένης της τεράστιας απήχησης της σειράς, το Netflix θα θελήσει λογικά να διατηρήσει το «Stranger Things» στο ενεργητικό του. Ο σχεδιασμός και η παραγωγή του τέταρτου κύκλου του «Stranger Things» έχουν ήδη ξεκινήσει και η πρεμιέρα λογικά θα πραγματοποιηθεί το 2021, χωρίς όμως να έχει οριστικοποιηθεί τίποτα.