Τι πιο χαλαρωτικό από την ευωδιά του ανθισμένου Παρισιού στο σπίτι σας;

ti-pio-xalarotiko-apo-tin-euodia-tou-anthismenou-parisiou-sto-spiti-sas
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Λίγο πριν τον ερχομό της άνοιξης, νιώστε την αρωματική μαγεία των φρέσκων τριαντάφυλλων ανάβοντας το συλλεκτικό κερί Paris En Fleur της Diptyque.

Τριαντάφυλλα σαν κι αυτά που γεννιούνται κάθε τέτοια εποχή στο Δάσος της Βουλώνης δεν υπάρχουν στον κόσμο όλο. Για όποιον έχει επισκεφθεί στις απαρχές της άνοιξης το συγκεκριμένο πάρκο -στην καρδιά του Παρισιού, δίπλα στον Σηκουάνα-, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει αισθανθεί εκστασιασμένος (ακόμη κι αν δεν είναι βαθιά ερωτευμένος), από την ανεπανάληπτη ευωδιά των φρέσκων τριαντάφυλλων και τη μαγεία του τοπίου.

Κάντε το δικό σας εδώ

Ο θρυλικός οίκων αρωμάτων Diptyque, θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στη γενέθλια πόλης του, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα αρωματικό κερί που μεταφέρει το νου σ’ αυτή την ανοιξιάτικη συγκίνηση, μέσα από ένα μπουκέτο άφθονων ροδοπέταλων συν μια νότα πατσουλί.

Η ευωδιά που αναδίδει ο καπνός αμέσως μόλις ανάψετε το συλλεκτικό κερί, πλημμυρίζει το χώρο σας με την πιο αυθεντική αύρα του Δάσους της Βουλώνης, διατηρώντας επί ώρες την ανάμνηση ή το όραμα του Παρισιού με θέα τον Σηκουάνα να κυλά δίπλα σας, από τη βεράντα ενός μπιστρό.

THE BEAUTY TEAM