Τα «Παράσιτα» στη μικρή οθόνη με τον Mark Ruffalo υποψήφιο πρωταγωνιστή

mark-ruffalo Tinseltown
ΤΡΙΤΗ, 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο Mark Ruffalo βρίσκεται σε συζητήσεις με το HBO για να πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική μεταφορά της οσκαρικής ταινίας του Bong Joon Ho.

Την περασμένη Κυριακή το «Παράσιτα» του Bong Joon Ho έγραψε ιστορία καθώς έγινε η πρώτη μη αγγλόφωνη ταινία που κερδίζει το Όσκαρ καλύτερης ταινίας. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα όμως έγινε γνωστό πως το HBO σχεδιάζει μια τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας, χωρίς ωστόσο να έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες για την παραγωγή, εάν θα είναι κάποιο είδους σίκουελ.

Σύμφωνα με άρθρο του Collider, ο τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ Mark Ruffalo βρίσκεται σε συζητήσεις με τους παραγωγούς του HBO. Ο Bong Joon Ho θα συνεργαστεί με τον Adam McKay για να γράψουν το σενάριο της σειράς, η οποία αναμένεται να έχει πέντε ή έξι επεισόδια.

Δεν είναι ξεκάθαρο εάν ο Ruffalo προορίζεται για έναν νέο χαρακτήρα ή εάν η σειρά θα παραμείνει πιστή στην πλοκή της ταινίας. Το Collider εκτιμά πως Αμερικάνος ηθοποιός ενδέχεται να αναλάβει έναν ρόλο αντίστοιχο του Song Kang Ho, ο οποίος ενσάρκωσε τον πατριάρχη των «παρασιτικών» Kim.

Με την παραγωγή να βρίσκεται ακόμα σε πολύ αρχικά στάδια, τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν την επόμενη χρονιά, αφού ο McKay είναι απασχολημένος με άλλες παραγωγές. Ο Bong από την πλευρά του έχει τονίσει πως τα σχέδια για την τηλεοπτική σειρά θα αρχίσουν να παίρνουν μορφή τον Μάρτιο, μετά τα Όσκαρ και λίγες διακοπές.

Shutterstock / Ovidiu Hrubaru

«Είχα συγκεντρώσει όλες αυτές τις βασικές ιδέες από όταν άρχισα να γράφω το σενάριο. Δεν μπορούσε να συμπεριλάβω όλες εκείνες τις ιδέες σε μια ταινία διάρκειας δύο ωρών, οπότε όλες είναι αποθηκευμένες στο iPad μου και στόχος μου με αυτή την μίνι σειρά είναι να δημιουργήσω μια εξάωρη ταινία» είχε δηλώσει ο Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης για το project, ο οποίος στην συνέχεια έριξε λίγο φως στα κομμάτια της ιστορίας του που κόπηκαν από το τελικό σενάριο της ταινίας.

«Όταν η πρώτη οικονόμος Mun Gwang (Lee Jung Eun) επιστρέφει αργά το βράδι, κάτι έχει συμβεί στο πρόσωπο της. Ακόμα και ο σύζυγος της την ρωτά για αυτό, αλλά ποτέ δεν έδωσε απάντηση. Ξέρω γιατί έχει μελανιές στο πρόσωπο της. Έχω μια ιστορία για αυτό και πέραν αυτού, πως γνωρίζει για αυτό το καταφύγιο; Τι σχέση έχει με τον αρχιτέκτονα για να γνωρίζει για το καταφύγιο; Έχω αποθηκευμένες όλες αυτές τις κρυφές ιστορίες» κατέληξε ο σκηνοθέτης.