Billie Eilish: «Το τραγούδι του James Bond είναι στόχος ζωής»

billie-eilish John Salangsang
ΤΡΙΤΗ, 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Η Αμερικανίδα pop star και ο αδερφός της Finneas διασκεύασαν το «Yesterday» των Beatles στην τελετή απονομής των Όσκαρ.

Η Billie Eilish σχολίασε πως πέτυχε έναν «στόχο ζωής» με το τραγούδι που θα ερμηνεύσει στην 25η ταινία του James Bond, το «No Time To Die». Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τις φήμες για την συμμετοχή της στο soundtrack της ταινίας τον περασμένο μήνα και είναι η νεότερη στην ιστορία του franchise που θα τραγουδήσει το κεντρικό τραγούδι.

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο ABC μια μέρα πριν την τελετή απονομής των Όσκαρ, η Eilish αποκάλυψε πως έχει γράψει και ηχογραφήσει το τραγούδι για την ταινία, ενώ τόνισε για άλλη μια φορά πως νιώθει τεράστια τιμή για την ευκαιρία που της δόθηκε. «Είναι στόχος ζωής, οπωσδήποτε» δήλωσε χαρακτηριστικά η Eilish.

AP / Chris Pizzello

Υπήρχαν φήμες πως η Eilish θα ερμήνευε το νέο τραγούδι στην απονομή των Όσκαρ, όμως τελικά διασκεύασε το «Yesterday» των Beatles με τον αδερφό και συνεργάτη της Finneas O’Connell να την συνοδεύει στο πιάνο.

Τα δύο αδέρφια ερμήνευσαν το κλασικό τραγούδι κατά την διάρκεια του αφιερώματος στους αστέρες του θεάματος που «έφυγαν» την περασμένη χρονιά, όπως ο Kobe Bryant, η Agnès Varda, η Doris Day και ο Peter Mayhew μεταξύ άλλων.

Δείτε την Billie Eilish και τον Finneas να διασκευάζουν το «Yesterday»