«Τα φιλαράκια»: Ανοιχτό παράθυρο για το reunion από τον David Schwimmer

friends
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

«Ίσως ο Matthew Perry είναι έγκυος» αστειεύτηκε ο Αμερικάνος ηθοποιός, αφήνοντας να εννοηθεί πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Το πολυσυζητημένο reunion της τηλεοπτικής σειράς «Τα φιλαράκια» έχει περάσει από πολλά κύματα και η υπόθεση πλέον αρχίζει να θυμίζει σαπουνόπερα από μόνη της. Τον περασμένο Νοέμβριο έγινε γνωστό πως υπάρχουν σχέδια για ένα unscripted special μιας ώρας, όμως οι διαπραγματεύσεις με το καστ και τους δημιουργούς της σειράς έχουν βαλτώσει.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί ηθοποιοί, αλλά και η συνδημιουργός της σειράς Marta Kauffman, έχουν εκφράσει αμφιβολίες για το ενδεχόμενο μιας επιστροφής, οι αντιστάσεις φαίνεται πως κάμφθηκαν, όχι όμως και μια σειρά πρακτικών ζητημάτων.

REX/Shutterstock / Matt Baron

Σε πρόσφατη εμφάνιση του στο «The One Show» του BBC, ο David Schwimmer ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στο reunion, με τον ηθοποιό να αποφεύγει να δώσει σαφείς απαντήσεις.

«Χαίρομαι που μπορώ επιτέλους να απαντήσω αυτή την ερώτηση. Ειλικρινά, μακάρι να μπορούσα να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω [το reunion]. Δεν μπορώ. Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα επίσημο να ανακοινώσω» δήλωσε ο Schwimmer.

Στην συνέχεια η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής τον ρώτησε εάν αυτό σημαίνει «ίσως», με τον Schwimmer να απαντά «ίσως ο Matthew Perry είναι έγκυος», αναφερόμενος σε ένα πρόσφατο αινιγματικό tweet του Perry που έλεγε ότι «έρχονται μεγάλα νέα».