Η Maggie Gyllenhaal θα προσεγγίσει την μητρότητα από την καρέκλα του σκηνοθέτη

maggie-gyllenhaal Denis Makarenko
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Olivia Colman, Jessie Buckley, Dakota Johnson και Peter Sarsgaard θα πρωταγωνιστήσουν στην μεταφορά του «The Lost Daughter».

Μετά από πολλά χρόνια μπροστά από την κάμερα στην μικρή και μεγάλη οθόνη, η Maggie Gyllenhaal αποφάσισε να ασχοληθεί με την σκηνοθεσία και θα γυρίσει μια ταινία στο μυθιστόρημα «The Lost Daughter» της Elena Ferrante.

Σύμφωνα με άρθρο του Deadline η Gyllenhaal έχει έρθει συμφωνία με την Olivia Colman, την Jessie Buckley, την Dakota Johnson και τον Peter Sarsgaard για να πρωταγωνιστήσουν στην κινηματογραφική μεταφορά.

Πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι η Leda (Colman), μια καθηγήτρια που περνά τις διακοπές της θαυμάζοντας την Nina (Johnson) και την νεαρή κόρη της στην παραλία. Παρατηρώντας την σχέση των δύο γυναικών με την ευρύτερη οικογένεια της, η Leda αρχίζει και χάνεται στις σκέψεις και αναμνήσεις της για τις δύσκολες επιλογές που έκανε ως νεαρή μητέρα.

Στην επίσημη ανακοίνωση της, η Gyllenhaal σχολίασε πως όταν διάβασε το μυθιστόρημα της Ferrante, ένιωσε «σαν να ειπώθηκε δυνατά κάτι μυστικό και αληθινό. Αυτό ταυτοχρόνως με συντάραξε και με ανακούφισε. Αμέσως σκέφτηκα πόσο πιο έντονη θα ήταν η εμπειρία σε έναν κινηματογράφο, με άλλο κόσμο και ξεκίνησα να δουλεύω πάνω σε αυτή τη μεταφορά».

Shutterstock / Debby Wong

«Θεωρώ πως το σενάριο έχει ελκύσει άλλους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν αυτές τις κρυφές αλήθειες για την μητρότητα, την σεξουαλικότητα, την θηλυκότητα και την επιθυμία. Είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεχίσω την συνεργασία μου με τόσο τολμηρούς και εκπληκτικούς ηθοποιούς και κινηματογραφιστές» κατέληξε η Gyllenhaal.