«The French Dispatch»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Wes Anderson

the-french-dispatch
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Μεταξύ πολλών άλλων πρωταγωνιστούν Bill Murray, Tilda Swinton, Frances McDormand, Adrien Brody, Léa Seydoux και Timothée Chalamet.

Ο ευρηματικός Wes Anderson έχει συγκεντρώσει ένα εκπληκτικό καστ για την νέα του ταινία με τίτλο «The French Dispatch of the Liberty, Kansas Evening Sun», η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της στις κινηματογραφικές αίθουσες το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως αποκαλύπτει το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, η υπόθεση αφηγείται τρεις ιστορίες που περιστρέφονται γύρω μια ομάδα ανταποκριτών αμερικάνικης εφημερίδας που βρίσκονται σε μια φανταστική γαλλική πόλη. Η ταινία είναι εμπνευσμένη από την αγάπη του σκηνοθέτη για το περιοδικό The New Yorker και περιλαμβάνει αναφορές σε πραγματικά γεγονότα και πρόσωπα.

«Δεν είναι εύκολο να εξηγήσω την ιστορία, [έχει να κάνει με έναν] Αμερικάνο δημοσιογράφου με βάση την Γαλλία και ο οποίος δημιουργεί το περιοδικό του. Είναι περισσότερο το πορτρέτο αυτού του ανθρώπου, αυτού του δημοσιογράφου που αγωνίζεται να γράψει αυτό που θέλει να γράψει. Δεν είναι μια ταινία για την ελευθερία του Τύπου, αλλά όταν μιλάς για τους δημοσιογράφους, μιλάς επίσης και για το τι συμβαίνει στον κόσμο» δήλωσε τον περασμένο Απρίλιο ο Anderson στην Charente Libre.

Στην ταινία εμφανίζονται μεταξύ πολλών άλλων οι Bill Murray, Owen Wilson, Tilda Swinton, Frances McDormand, Adrien Brody, Benicio Del Toro, Jeffrey Wright, Léa Seydoux, Timothée Chalamet, Elisabeth Moss, Edward Norton, Willem Dafoe, Saoirse Ronan, Christoph Waltz, Henry Winkler, Anjelica Huston, Bob Balaban και Tony Revolori.

Το σενάριο φέρει την υπογραφή των Anderson, Roman Coppola, Hugo Guinness και Jason Schwartzman, ενώ την μουσική έχει αναλάβει ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ Alexandre Desplat.