Ο Ewan McGregor έφυγε από το Λονδίνο λόγω των «άψυχων» selfies με τους θαυμαστές του

ewan-mcgregor JStone
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο Σκοτσέζος ηθοποιός εξήγησε πως αποφάσισε να μετακομίσει στο Λος Άντζελες για να μπορεί να κυκλοφορεί πιο άνετα.

Η δημοσιότητα και οι «άψυχες» selfies είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ewan McGregor έφυγε από το Λονδίνο και να μετακομίσει στο Λος Άντζελες. Ο Σκοτσέζος ηθοποιός μίλησε για την απόφαση του να αφήσει την βρετανική πρωτεύουσα στο podcast Sunday Sitdown.

Όπως εξηγεί στην συνέντευξη του, οι selfies που οι θαυμαστές του ζητούσαν τακτικά να βγάλουν μαζί του είναι «άψυχες και αμήχανες», ενώ τόνισε πως αυτό που τον ενοχλούσε περισσότερο ήταν πως το μόνο που ήθελαν μια φωτογραφία αντί για κουβέντα.

«Ως ηθοποιός, πρέπει να μπεις στην θέση του άλλων ανθρώπων και εάν δεν μπορείς να είσαι έξω στον κόσμο, τότε η δουλειά δεν βασίζεται πουθενά. Δεν θέλω να μην μπορώ να κάνω μια βόλτα στο δρόμο. Υπάρχουν ορισμένα μέρη όπου είναι πιο εύκολο από αλλού» δήλωσε ο ηθοποιός.

Shutterstock / Bruce Wang

Συνεχίζοντας, ο McGregor σχολίασε πως η καθημερινότητα του έγινε πιο δύσκολη στο Λονδίνο και παρατήρησε πως όταν έβγαινε έξω μόνος του, περπατούσε γρήγορα και με σκυφτό το κεφάλι. «Πάντα χαίρομαι να μιλάω σε κόσμο εάν θέλουν να έρθουν να συζητήσουν για την δουλειά μου, ειλικρινά, αλλά πλέον έχει καταντήσει απλά να βγάζω selfies με κόσμο» υπογράμμισε στην συνέντευξη του.

Καταλήγοντας, ο McGregor μονολόγησε πως «δεν υπάρχει συζήτηση, δεν υπάρχει επικοινωνία. Το μόνο που υπάρχει είναι κάποιος έρχεται και θέλει μια φωτογραφία, οπότε στέκεσαι και βγάζεις την φωτογραφία, είναι χαρούμενοι και φεύγουν. Είναι ένα άψυχο πράγμα».