Πρώτη ματιά στον Robert Pattinson ως Batman

the-batman
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο Matt Reeves μοιράστηκε ένα ατμοσφαιρικό screen test του Αμερικάνου ηθοποιού με την νέα στολή του «Σκοτεινού Ιππότη».

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας Batman με τον Robert Pattinson στον πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν ήδη ξεκινήσει και στόχος είναι να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2021. Αντί λοιπόν να αποκαλυφθεί η νέα στολή του Batman μέσω παπαράτσι ή κάποιας διαρροής, ο σκηνοθέτης Matt Reeves μοιράστηκε ένα μικρό βίντεο με τον ηθοποιό να φορά την νέα στολή του Batman.

Το σκοτεινό και άκρως ατμοσφαιρικό screen test δείχνει τον «Σκοτεινό Ιππότη» να ξεπροβάλει μέσα σε ένα κόκκινο φως, με την κάμερα να εστιάζει στο στήθος και το σήμα της στολής του Batman και στην συνέχεια στο πρόσωπο του εμβληματικού ήρωα της DC. Στο διάρκειας ενός λεπτού βίντεο ακούγεται μουσική του Michael Giacchino.

Η γενικότερη πλοκή παραμένει μυστήριο, όμως σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις και δηλώσεις των παραγωγών, η ταινία θα εστιάσει στα πρώτα χρόνια δράσης του Batman και θα αντιμετωπίσει πολλούς από τους κλασικούς εχθρούς τους.

Twitter

Πιο συγκεκριμένα η Zoë Kravitz θα ενσαρκώσει την Catwoman, ο Colin Farrell τον Penguin, ο Paul Dano τον Riddler και ο John Turturro τον αρχιμαφιόζο του Γκόθαμ Σίτι, τον Carmine Falcone. Ο Andy Serkis θα ερμηνεύσει τον ρόλο του πιστού μπάτλερ των Wayne, τον Alfred Pennyworth, ενώ ο Jeffrey Wright τον αστυνομικό επιθεωρητή Jim Gordon.