«Stranger Things 4»: Ο Hopper επιστρέφει «από την Ρωσία με αγάπη»

stranger-things
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Οι δημιουργοί της σειράς του Netflix μοιράστηκαν ένα πρώτο teaser της «μεγαλύτερης και πιο τρομακτικής σεζόν μέχρι στιγμής».

Το Netflix ανακοίνωσε επίσημα πως η παραγωγή του τέταρτου κύκλου του «Stranger Things» έχει ξεκινήσει και μοιράστηκε ένα πρώτο teaser τρέιλερ. Το βίντεο διάρκειας ενός περίπου λεπτού τιτλοφορείται «From Russia with love» και επιβεβαιώνει την επιστροφή του David Harbour στον ρόλο του Jim Hopper.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επίσημα επιβεβαιώνουμε ότι η παραγωγή του “Stranger Things 4” έχει ξεκινήσει – και είμαστε ακόμα πιο ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την επιστροφή του Hopper! Αν και δεν είναι όλα τα νέα καλά για τον “Αμερικάνο” μας: βρίσκεται φυλακισμένος μακριά από το σπίτι του στην χιονισμένη Καμτσάτκα, όπου έχει να αντιμετωπίσει ανθρώπινους και… άλλους κινδύνους» αναφέρει η ανακοίνωση των αδελφών Duffer.

Συνεχίζοντας, οι δύο δημιουργοί της σειράς εξηγούν πως «πίσω στις ΗΠΑ, ένας νέος τρόμος αρχίζει να αναδύεται, κάτι που ήταν θαμμένο για πολύ καιρό, κάτι που συνδέει τα πάντα. Η τέταρτη σεζόν θα είναι η μεγαλύτερη και πιο τρομακτική σεζόν μέχρι τώρα και ανυπομονούμε να την δουν όλοι. Εντωμεταξύ, προσευχηθείτε για τον Αμερικάνο».

Netflix

Παραμένει άγνωστο πότε θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου, ο οποίος φέρεται να είναι διπλός. Ο τρίτος κύκλος της σειράς επιστημονικής φαντασίας και τρόμου κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2019.