3 κόλπα ομορφιάς που μας μαθαίνουν βραβευμένες influencers του είδους

3-kolpa-omorfias-pou-mas-mathainoun-brabeumenes-influencers-tou-eidous-kolpa-omorfias-pou-mas-mathainoun-brabeumenes-influencers-tou-eidous
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Απίθανες συμβουλές από τις πιο δημοφιλείς beauty instagrammers, που σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρήμα και χρόνο, πολλαπλασιάζοντας τα οφέλη μέσα από μια ρουτίνα ομορφιάς.

Οι λογαριασμοί του Instagram που αφορούν την ομορφιά είναι για όλες σχεδόν τις γυναίκες ένα από τα αγαπημένα μέρη στο Διαδίκτυο, αλλά πολλές πληροφορίες και μυστικά περιποίησης που ανεβαίνουν από κάποιες beauty influencers είναι για γέλια. Μόνο που αυτό δεν έχει καθόλου πλάκα όταν πρόκειται να εφαρμόσετε στο πρόσωπό σας ό,τι γράφεται από μη επαγγελματίες του είδους. Εμείς όμως βρήκαμε τις 3 καλύτερες και πιο έγκυρες beauty Instagrammers του πλανήτη, και αυτό όχι μόνο επειδή οι λογαριασμοί τους μετρούν κάποια εκατομμύρια ακόλουθους, αλλά κυρίως επειδή βρέθηκαν μέσα στην πρώτη δεκάδα των βραβείων Influencer Awards του 2019, που διοργανώθηκαν τον προηγούμενο Οκτώβριο στο Μονακό. Αυτές, ακούστε τις με προσοχή. Έχουν μερικά έξυπνα κόλπα για να περιποιήστε την επιδερμίδα σας τέλεια χωρίς να πετάτε τα λεφτά σας στα σκουπίδια.

Κόψτε τα pads απολέπισης στη μέση για να διπλασιάσετε το χρόνο της επόμενης αγοράς: «Όταν για ένα διάστημα έπρεπε να ταξιδεύω και να ζω σε διάφορες περιοχές της Νοτιοανατολικής Ασίας, ανακάλυψα πως έπρεπε να γίνω περισσότερο δημιουργική σχετικά με την διάρκεια ζωής των αγαπημένων μου προϊόντων ομορφιάς, επειδή εκεί στην Ασία, όσο κι αν νόμιζα πως θα είχα μεγαλύτερη πρόσβαση στην K-beauty, εντούτοις βρέθηκα πολλές φορές σε πόλεις και χωριά χωρίς καν ένα κατάστημα καλλυντικών. Ένα από τα πιο αγαπημένα και απαραίτητα προϊόντα της ρουτίνας μου είναι τα pads απολέπισης. Και, σκεπτόμενη πως μέχρι να φτάσω σε κάποια μεγαλούπολη θα μου είχε τελειώσει η συσκευασία, αποφάσισα να κόψω κάθε peel pad στη ...μέση. Αυτό ήταν! Με μεγάλη ικανοποίηση είδα ότι το μισό pad ήταν εξίσου αρκετό για να κάνει την απολέπιση που χρειαζόμουν σε όλο το πρόσωπο, και χάρη σ’ αυτό το μυστικό πλέον, εξοικονομώ κάμποσα χρήματα στο τέλος του χρόνου».
- James Charles, με 15 εκατομμύρια followers σε Instagram και YouTube.

Περιμένετε 20 λεπτά μετά την εφαρμογή ΑΗΑ / ΒΗΑ / ρετινολών πριν συνεχίσετε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας: «Ξέρω ότι για την πλειοψηφία των εργαζόμενων και δραστήριων γυναικών, 20 λεπτά αναμονής για μια απλή εφαρμογή ενός προϊόντος μοιάζει με αιώνα. Αλλά, όπως μου εξήγησε μια κορυφαία δερματολόγος -η Dr. Janet Vafaie-, η εφαρμογή ενός χημικού απολεπιστικού μειώνει πρόσκαιρα το pH του δέρματος με σκοπό να βοηθήσει τα οξέα να δράσουν πιο αποτελεσματικά. Τοποθετώντας αμέσως μετά τον ορό και την ενυδατική κρέμα, επαναφέρετε το pH σας σε φυσιολογικά επίπεδα, οπότε το απολεπιστικό δεν θα είναι τόσο αποτελεσματικό όσο θα μπορούσε να είναι. Το ίδιο αρνητικό αποτέλεσμα έχετε και αν δεν αφήσετε τη ρετινόλη να απορροφηθεί πλήρως. 20 λεπτά είναι ο τέλειος χρόνος για να επιταχύνει τους ρυθμούς του κυτταρικού μεταβολισμού, να κάνει ελαφριά απολέπιση και να τονώσει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.  ενυδατώνει την επιδερμίδα. Δεν έχετε 20 λεπτά για ...σκότωμα; Μείνετε τουλάχιστον στα 10».
- Kandee Johnson, μια 40άρα makeup artist και beauty influencer με 1,8 εκατομμύρια πιστές ακόλουθες στο Instagram.

Μην στεγνώστε το πρόσωπό σας μετά το πλύσιμο και πριν απλώσετε τόνερ: «Υπήρξα για χρόνια φανατικό μέλος της τάσης “χρησιμοποιήστε μια καθαρή πετσέτα για να στεγνώσετε το πρόσωπό σας”. Αλλά ένα χρόνο πριν, μιλώντας με μια από τις κορυφαίες αισθητικούς της Νέας Υόρκης, την Hillery Sklar, αυτό που με συμβούλεψε, πραγματικά με συγκλόνισε: “Ποτέ να μην σκουπίζεις το πρόσωπό σου μετά τον καθαρισμό όταν πρόκειται να ακολουθήσει η απαραίτητη εφαρμογή τονωτικής λοσιόν”. Η θεωρία πίσω από αυτό είναι ότι όταν δεν στεγνώνετε το πρόσωπό σας αφού το πλύνετε, το νερό εξακολουθεί να ενυδατώνει την επιδερμίδα, βοηθώντας το τόνερ να δράσει πιο αποτελεσματικά και να προσδώσει ακόμη περισσότερη λάμψη στον τόνο του δέρματος, και ταυτόχρονα να καταπολεμήσει καλύτερα τις μικρές γραμμές έκφρασης».
- Em Ford, η ανερχόμενη δύναμη στο beauty influence παγκοσμίως, με κάτι λιγότερο από 1 εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram και πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους στο YouTube, μόνο την περσινή χρονιά.

THE BEAUTY TEAM