Billie Eilish: Απογοητευμένη από την «πρόχειρη» ερμηνεία της στα Όσκαρ

billie-eilish John Salangsang
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ήταν ιδιαίτερα αγχωμένη από το κοινό και ένιωσε ανακουφισμένη όταν κατέβηκε από την σκηνή.

Η 92η τελετή απονομή των Όσκαρ μπορεί να μην ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό, όμως η βραδιά επεφύλαξε μεγάλες εκπλήξεις, ενώ η Billie Eilish έκλεψε τις εντυπώσεις επί σκηνής. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια διασκεύασε με τον αδερφό της Finneas O’Connell το «Yesterday» των Beatles κατά την διάρκεια αφιερώματος για τους ανθρώπους της έβδομης τέχνης που «έφυγαν» την περασμένη χρονιά.

Παρά τα θερμά σχόλια που απέσπασε για την εμφάνιση της στην τελετή απονομής, η Eilish αποκάλυψε πρόσφατα πως ένιωθε άρρωστη εκείνη την ημέρα και εκτίμησε πως η ερμηνεία της ήταν πρόχειρη και «για τα σκουπίδια».

«Τα Όσκαρ δεν είναι ο κόσμος μου και δεν είμαι συνηθισμένη σε αυτά. Τουλάχιστον τα Grammy δεν ήταν τρομακτικά γιατί [στο κοινό] ήταν καλλιτέχνες και ένιωθα σαν να ήταν ο κόσμος μου. Ήξερα ήδη πολλούς αυτούς, τους είχα γνωρίσει και με ήξεραν» δήλωσε χαρακτηριστικά η Eilish στην εκπομπή «New Music Daily» του Zane Lowe.

AP / Chris Pizzello

Συνεχίζοντας, η τραγουδίστρια εξήγησε πως αν και δεν αγχώνεται γενικότερα για τις ζωντανές εμφανίσεις της, τα Όσκαρ ήταν «τρομακτικά» αφού στο κοινό ήταν πολλά μεγάλα ονόματα του Χόλυγουντ που θαυμάζει και είχε δει μονάχα επί της οθόνης. Η Eilish σχολίασε πως μαζί με τον αδερφό της ένιωσαν ιδιαίτερη «ανακούφιση» όταν κατέβηκαν από την σκηνή.

Δεδομένης πάντως των αποθεωτικών σχολίων για το τραγούδι που ερμηνεύει για το soundtrack της νέα ταινίας του James Bond, το «No Time To Die», η Eilish ενδεχομένως θα έχει την ευκαιρία να «επανορθώσει» στα επόμενα Όσκαρ, ως υποψήφια.