David Schwimmer: «Πιο πιθανό να γυρίσουν τα Φιλαράκια παρά οι Oasis»

david-schwimmer
ΤΡΙΤΗ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Το HBO Max βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους πρωταγωνιστές και συνδημιουργούς του εμβληματικού sitcom για ένα unscripted special.

Η πολυσυζητημένη επιστροφή της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς «Τα φιλαράκια» έχει περάσει από πολλά στάδια και πλέον έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για ένα comeback μέσω του HBO Max. Παρά την επιβεβαίωση των διαπραγματεύσεων, τα προβλήματα δεν έχουν ξεπεραστεί η υπόθεση αρχίζει να θυμίζει «σαπουνόπερα» και παραμένει άγνωστο πότε τελικά θα πραγματοποιηθεί το reunion των Ross, Rachel, Monica, Chandler, Phoebe και Joey.

Αντίστοιχη περίπτωση «σαπουνόπερας» όμως είναι και το φημολογούμενο reunion των Oasis. Το εμβληματικό Brit pop συγκρότημα διαλύθηκε το 2009 και έκτοτε οι σχέσεις των Liam και Noel Gallagher έχει περάσει από σαράντα κύματα. Παρά τις αρκετές ευκαιρίες που έχουν παρουσιαστεί στο παρελθόν, τα δύο αδέρφια δεν έχουν καταφέρει να λύσουν τις σοβαρές διαφορές τους και συνεχίζουν χωριστά.

Ο David Schwimmer πρόσφατα έδωσε μια συνέντευξη στο NME στα πλαίσια προώθησης της νέας τηλεοπτικής σειράς «Intelligence», όπου ρωτήθηκε ευθέως τι είναι πιο πιθανό να συμβεί: να τα ξαναβρούν οι Gallagher ή να επιστρέψουν τα «Φιλαράκια».

«Μάλλον το δεύτερο. Από όσο ξέρω για τους Oasis…» εκτίμησε ο Schwimmer, για να συμπληρώσει ο συμπρωταγωνιστής του Nick Mohammed «εκείνα τα δύο αδέρφια, δεν μπορούν να τα ξαναβρούν, σωστά;».

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι έξι πρωταγωνιστές – οι Schwimmer, Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc και Matthew Perry – καθώς και οι συνδημιουργοί της σειράς Marta Kauffman και David Crane ενδιαφέρονται να γυρίσουν ένα unscripted special για την πλατφόρμα streaming HBO Max. Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Twitter ο Perry δήλωσε πως σύντομα θα υπάρχουν «μεγάλα νέα», αφήνοντας να εννοηθεί πως οι διαπραγματεύσεις για το reunion ολοκληρώνονται.